The Rag Company The Cyclone Blue Premium Korean Microfiber Wash Mitt

Heti varastosta

Hinta: 21,90 2190
Iso mikrokuitupesukinnas

The Rag Company The Cyclone Wash Mitt on helppohoitoinen, kestävä ja laadukkaan oloinen mikrokuitupesukinnas, joka sopii käytettäväksi niin tavallisen autoshampoon kuin tehokkaampienkin pesuaineiden kanssa.

The Cyclone on hiukan reilumman kokoinen kuin useimmat muut mikrokuitupesukintaamme. Siksi se sopii erityisen hyvin isommille pinnoille työtä nopeuttamaan. Jos muut kintaat ovat tuntuneet pieniltä tai käteen liian tiukoilta, tätä kinnasta kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Sen sijaan aivan pienikätisimmille The Cyclone Wash Mitt voi tuntua turhankin väljästi istuvalta. Toisaalta napakantuntuisen resorin ansiosta kinnas ei kuitenkaan pääse putoamaan kädestä kovinkaan helposti.

Kintaan sisäkankaan ja pintamateriaalin välissä on vaahtomuovikerros, joka antaa kintaalle tukevuutta ja lisää imukykyä. Kärjessä on muutaman senttimetrin matkalla pituussuuntainen tikkaus, joka jakaa kintaan sisäosan kahteen osioon ja tukevoittaa otetta kintaasta.

Kaikkien The Rag Companyn Cyclone-pesuvälineiden pintakerros on parhaasta AA-luokan halkaistusta mikrokuitulangasta tiheäksi ja tuuheaksi kudottua mikrokuitumateriaalia.

Värikoodaa pesukintaasi! The Cyclonea on saatavana myös harmaavalkoisena: The Cyclone Grey

Koko ja ominaisuudet

  • koko ilman resoria 21 cm x 25 cm (8 x 10")
  • resorin pituus 7,5 cm
  • materiaali 70 % polyesteri, 30 % polyamidi
  • väri: tummansininen/valkoinen
  • musta joustava resori The Rag Company -logolla
Arvostele tämä tuote

06.10.2020 - TelaKalle oy

Tuote on laadukas ja sen tuntee kun laittaa käteensä.
Nostaa pesuvettä ihan eritavalla kuin pienemmät.
Auton pesu on pikkuisen kivempaa jälleen kerran.