Innovacar H2O Coat, 1 l

Heti varastosta

Hinta: 21,90 2190
Maalipinnan suojatuote, ns. sumuta ja huuhtele -tyyppinen tuote

Innovacar H2O Coat on spray & rinse -tyyppinen tuote, jolla voi parantaa pinnan hydrofobisuutta eli vedenhylkivyyttä ilman että pintaan kosketaan mekaanisesti. H2O Coatin levitys tapahtuu sumuttamalla tuotetta märälle pestylle pinnalle ja huuhtelemalla joko painepesurilla tai vesijohtopaineella.

H2O Coat muodostaa kemiallisen suojan maalipinnoille, muoveille, metalleille, vanteille ja lasille, joten mitään auton ulkopintoja ei tarvitse käsittelyssä erikseen varoa. H2O Coat tehostaa ja jatkaa kaikenlaisten vahojen ja sealantien käyttöikää.

Muista hankkia myös kemikaalinkestävä sumutinpää tuotteen käyttöä varten.

Pikaohje
Ravista hyvin ennen käyttöä. Sumuta pesun jälkeen märälle pinnalle laimentamattomana n. 60 cm etäisyydeltä. Etene alhaalta ylöspäin vaakasuuntaisin liikkein. Keskikokoisen henkilöauton käsittelyyn riittää puolisen desilitraa H2O Coattia. Ennen varsinaista huuhtelua aineen leviämisen joka paikkaan voi varmistaa painepesurilla kauempaa sumutetulla vedellä. Huuhtele huolellisesti joko painepesurilla tai vesijohtopaineella. Kuivaa lopuksi puhallinkuivaimella tai mikrokuitukuivausliinalla.

Jos teet aiemmin käsitellyille autoille ns. huoltokäsittelyä, H2O Coat voidaan laimentaa vedellä 1:1 – 1:3.

HUOM! Kun käytät H2O Coatia laimentamattomana, on suositeltavaa levittää ja huuhdella paneeli kerrallaan. Laimennetulla tuotteella voidaan käsitellä suurempiakin alueita kerrallaan.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna tuotteen kuivua pinnalle.

Pakkaus- ja muut tiedot
1 l muovipullo, kierrekorkki

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
H2O Coat, 100 ml
H2O Coat, 4,54 l

Arvostele tämä tuote

14.07.2022 - Mara

Ehkä paras toistaiseksi kokemani spray-and-rinse -tuote. Helmeily ja kiilto omassa luokassaan, kestokaan ei ole huono. Erinomainen ylläpitotuote jo ennestään suojatulle pinnalle.

20.03.2021 - Mizithra

Omassa kategoriassaan huipputuote. Vedenhylkivyys huippuluokkaa, eikä kiillossakaan ole valittamista. Tuoksu on todella läpitunkeva ja mielestäni pilaa muuten viiden tähden tuotteen.

28.08.2020 - Mestari

Pari viikkoa ollut pinnassa eikä vielä mitään antautumisen merkkejä. Todella vaikuttava hylkivyys ja mielestäni lisää kiiltoa melkoisesti.

04.08.2020 - Timo

Piti laittaa vain puoleen takaluukkuun testiksi, sitten koko luukku, no laitetaas toinen kylkikin. Lopulta koko auto suihkuteltu läpi ja toimii: Erittäin helppokäyttöinen ja vedenhylkivyys parasta mitä olen nähnyt!