Yhteystiedot

Sähköposti

info@autonhoitokauppa.fi

Sähköpostitse voit lähestyä asiassa kuin asiassa. Meili on myös nopein tapa saada meihin yhteys milloin tahansa, esim. jos on tarve tehdä tilaukseen muutoksia jne. Palvelemme sähköpostitse aamusta iltaan - ja joskus öisinkin.

Puhelin

044 585 4557 / Janne Kovalainen

Soitella voi myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jos emme pysty vastaamaan heti, palaamme asiaan mahdollisimman pian. Numeroon voi laittaa myös tekstareita sekä Signal- ja WhatsApp-viestejä. Laajemmat tuotepakettien kokoamiset ja perusteellisemman neuvonnan hoidamme ensisijaisesti sähköpostitse. Voit halutessasi jättää soittopyynnön meilitse tai muulla viestillä.

Varastomyymälä / tuotteiden noutaminen

Autonhoitokauppa / Projectech Oy
Väkkäräntie 97
23800 LAITILA

Meillä ei ole kiinteitä aukioloaikoja, vaan palvelemme joustavasti sopimuksen mukaan ajanvarauksella, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Sovithan käynnistäsi etukäteen mahdollisimman hyvissä ajoin.

Jos olet tulossa noutamaan verkkokaupassa valmiiksi tehdyn ja maksetun tilauksen, ns. nopea noutoaika järjestyy yleensä lyhyelläkin varoitusajalla. Voit ehdottaa itsellesi sopivinta noutoaikaa/-aikoja jo tilauksen yhteydessä Erityistoiveet-kentässä tai ottaa yhteyttä muulla tavalla.

Jos et ole vielä tehnyt tilausta ja haluat paikan päällä vinkkejä tuotevalintoihin sekä opastusta tuotteiden käyttöön, kannattaa asiointiin varata reilummin aikaa. Arkipäivisin n. klo 12-16 pakkaamme päivän tilauksia, joten parhaiten pystymme järjestämään noutoaikoja joko aamupäivällä tai illalla.

Postiosoite

Projectech Oy
Väkkäräntie 292
23800 LAITILA

Y-tunnus: 1800017-2