Info

Esittely

Yritys Autonhoitokauppa-verkkokaupan takana on laitilalainen Projectech Oy, jolla nimellä meidät autonhoitoharrastajien keskuudessa ja nettifoorumeillakin tunnetaan. Jos kuulet mainittavan, että autonhoitotuotteita on tilattu "Jannelta", tarkoitetaan sillä erittäin todennäköisesti samaa yritystä.

Tarjoamme laadukkaat tuotteet ja yksilölliset neuvot suuriin ja pieniin autonhoitotarpeisiin käytettävissä olevan budjetin ja aiemman autonhoitokokemuksen mukaan räätälöitynä. Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä, olitpa sitten peruspesijä, jolle tärkeintä on saada menopeli puhtaaksi tai detailing-maailmaan jo vuosien ajan perehtynyt harrastaja/ammattilainen.

Yrityksen historiaa

Projectech perustettiin vuonna 2002 avoimena yhtiönä ja toiminta muodostui kotiteatteri- ja hifiharrastajien palvelemisesta. Tuolloin valmistimme pääasiassa kehystettyjä valkokankaita ja mittatilauskaapeleita ja tarjosimme myös ”avaimet käteen” –asennuksia toimittamillemme tuotteille. Vuosien saatossa toiminta pysyi hyvin harrastusluonteisena ja harrastuksesta alkoi myös nykyiseen toimialaamme tutustuminen.

Autonhoitotuotteiden myynnin aloitimme vuonna 2010. Muutama alun perin omaan käyttöön hankittu tuote sai autonhoitokipinän syttymään uudelleen vuosien tauon jälkeen. Siitä alkaen autonhoidon ilosanomaa oli saatava levittää eteenpäin. Nuo alkuperäiset tuotteet ovat valikoimassa edelleen.

Autonhoitokauppa

Helmikuussa 2015 avasimme Autonhoitokauppa-verkkokaupan. Toivomme tämän odotetun uudistuksen entisestään madaltavan kynnystä asioida kanssamme. Verkkokauppa helpottaa erityisesti niiden asiakkaiden asiointia, jotka jo tietävät, mitä tarvitsevat.

Vaikka työkalut ovat nyt uudistuneet, aiomme jatkossakin pitää kiinni asiakaspalvelumme tasosta. Haluamme tarjota vaivattoman ostokokemuksen jokaiselle ja lisäksi henkilökohtaisen kontaktin niille asiakkaille, jotka sitä toivovat. Meillä palvelee edelleen ihminen, ei pelkkä verkkokauppa. Kokoamme entiseen tapaan täysin asiakkaan tarpeisiin perustuvia tuotepaketteja ja tarjoamme neuvontaa ja opastusta vielä kaupanteon jälkeenkin.

Toivotamme niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi asioimaan Autonhoitokauppaan!

Janne ja Kati
Projectech Oy / Autonhoitokauppa