TALVISÄILYTYSTILAA AJONEUVOILLE

TALVISÄILYTYSTILAA AJONEUVOILLE

Tarvitsetko autollesi tai moottoripyörällesi siistin ja hyvän talvisäilytyspaikan? Laitilan Untamalassa, Autonhoitokaupan ja Autonhoitopaikan yhteydessä, on tarjolla nyt myös talvisäilytystilaa henkilö-, paketti- ja matkailuautoille sekä moottoripyörille.

Tila on kuiva, lämpöeristetty, tiili/harkkoseinäinen, betonilattiainen halli, joka pidetään talviaikaan puolilämpimänä (n. 10 astetta). Hallin sisätilaa ja ulko-ovea valvotaan jatkuvasti tallentavalla kameravalvonnalla. Hinnat henkilöautolta alkaen 99 eur / kk ja moottoripyörältä 35 eur / kk, tai pyydä tarjous!

Säilytysaika on yhtäjaksoinen eli ajoneuvoa ei voi ottaa käyttöön kesken säilytyskauden. Tila on ensisijaisesti säilytystä varten ja esim. mahdollisista ajoneuvojen huoltotöistä on aina sovittava erikseen. Pesumahdollisuus hyvätasoisissa tiloissa löytyy samasta kiinteistöstä: autonhoitopaikka.fi

Voit teettää säilytyksessä olevalle ajoneuvolle talven aikana myös kiillotuksia, vahauksia, kestopinnoituksia, sisäpesuja, nahkapintojen korjauksia ym. detailing-töitä.

Kysy lisätietoja info@autonhoitokauppa.fi tai puh. 044 585 4557

Järjestys: