Innovacar DS Scale, 1 l

Heti varastosta

Hinta: 25,90 2590
Kalkkijäämiä poistava shampoo

Innovacar DS Scale on pH:ltaan hapan shampoo, joka ylläpitopesuissa poistaa pinnoilta kalkkijäämät ja rasvat ja edesauttaa näin suojatun pinnan siistiä ulkoasua. DS Scalen käyttöä suositellaan noin joka kolmannella pesukerralla.

Vahvempina liuoksina DS Scale sopii myös ennen pinnan suojausta tehtäviin pesuihin, jolloin se poistaa pahempiakin kalkkijäämiä.

Annostelu/laimennus
Laimenna sumutinpulloon käyttötarkoituksen mukaan, esim.

  • 1:50 eli 20 ml n. 1 litraan vettä ylläpitopesuun
  • 1:4 eli 200 ml 800 ml:aan vettä tai laimentamattomana runsaasti kalkkijäämiä sisältäville pinnoille ja ennen pinnan uudelleensuojausta perusteellisen puhdistuksen yhteydessä

DS Scale voidaan levittää auton pinnalle myös painepesuriin liitettävällä vaahdottimella. Laimenna vaahdottimen pulloon esim.

  • 1:3 eli 250 ml 750 ml:aan vettä normaalipesuihin
  • tai annostele tarpeen vaatiessa laimentamattomana vaahdottimen pulloon.

Pikaohje
Ravista pulloa huolellisesti. Laimenna tuote sumutinpulloon yllä olevan ohjeen mukaan.

Sumuta koko auton pinnalle ja pese laadukkaalla pesukintaalla. Huuhtele huolellisesti joko painepesurilla tai vesijohtopaineella.

HUOM! Mitä vahvempi seos, sitä lyhyempi vaikutusaika. Vahvemmilla seoksilla on suositeltavaa pestä paneeli kerrallaan ja huuhdella saman tien huolellisesti.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä jätä tuotetta vaikuttamaan pinnoille pitkäksi aikaa äläkä anna tuotteen kuivua pintaan.

Pakkaus- ja muut tiedot
1 l muovipullo, kierrekorkki, mukana muovinen mittalasi

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
DS Scale, 100 ml

Arvostele tämä tuote

26.06.2023 - mirqe

Kalkkijäämät lähtee erinomaisesti, tuoksu mieto. Paras testaamani kalkinpoistoaine.