Bilt Hamber Touch-less, 1 l

Heti varastosta

Hinta: 16,90 1690
Snow foam -tyyppinen vaahtoava esipesuaine

Huom! Tämä 1 litran pullossa myytävä Touch-less on uutta, aiempaa tuplasti tiivistetympää versiota! Suositeltu vahvuus auton pinnalla on 2 %, kun se aiemmin oli 4 %. 5 litran kanisterissa myytävä versio on vielä tällä hetkellä alkuperäistä versiota.

Bilt Hamber Touch-less on tehokas sokeripohjainen esipesuvaahto pitkäaikaisen luottotuotteemme, Auto-foamin rinnalle. Touch-less huuhtoutuu helposti.

Touch-less sopii käytettäväksi foam lancella tai sumutinpullolla. Suositeltu vahvuus auton pinnalla on 2 %.

Touch-less ei sisällä fosfaatteja, liuottimia tai lipeää ja sen pH on n. 12. Se on suunniteltu toimimaan erittäin hyvin yhteen Bilt Hamber Touch-on -suojatuotteen kanssa. Touch-less on biohajoava ja sisältää lisäksi korroosionestoaineita.

Annostelu/laimennus
Laimennetaan siten, että seoksen vahvuus auton pinnalla on 2 %. Vähemmän likaantuneille autoille seosta voidaan pudottaa jopa 0,5 prosenttiin.

Pikaohje
Ravista/kääntele kanisteria huolellisesti ennen käyttöä.

Käyttö foam lancella: Touch-less annostellaan laimentamattomana vaahdottimen pulloon ja seos säädetään sopivaksi vaahdottimen säädöllä.

Käyttö sumutinpullolla: Touch-lessin sopiva vahvuus on 2 %. Laimenna käyttövalmis seos sumutinpulloon: Touch-less 20 ml ja vesi 980 ml.

Levitä Touch-less kuivalle pinnalle. Anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele huolellisesti painepesurilla tai vesiletkulla.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna tuotteen kuivua pintaan.

Pakkaus- ja muut tiedot
1 l muovipullo, kierrekorkki

Arvostele tämä tuote

03.05.2024 - DetaiLC

Paras esipesuaine! Tällä lähtee kaikki pinttynyt lika ja varsinkin talven suola ja antaa korroosiosuojan tulevalle lialle!