ALE 24 %
  • Bilt Hamber Touch-less, 5 l

Bilt Hamber Touch-less, 5 l

Heti varastosta

Hinta: 24,90 2490 32,90 € 3290
Snow foam -tyyppinen vaahtoava esipesuaine

Bilt Hamber Touch-less on tehokas sokeripohjainen esipesuvaahto pitkäaikaisen luottotuotteemme, Auto-foamin rinnalle. Touch-less huuhtoutuu helposti.

Touch-less sopii käytettäväksi foam lancella tai sumutinpullolla. Suositeltu vahvuus auton pinnalla on 4 %.

Touch-less ei sisällä fosfaatteja, liuottimia tai lipeää ja sen pH on n. 12. Se on suunniteltu toimimaan erittäin hyvin yhteen Bilt Hamber Touch-on -suojatuotteen kanssa. Touch-less on biohajoava ja sisältää lisäksi korroosionestoaineita.

Annostelu/laimennus
Laimennetaan siten, että seoksen vahvuus auton pinnalla on 4 %. Vähemmän likaantuneille autoille seosta voidaan pudottaa kahteen prosenttiin ja erittäin likaisille autoille nostaa viiteen prosenttiin.

Pikaohje
Ravista/kääntele kanisteria huolellisesti ennen käyttöä.

Käyttö foam lancella: Touch-less annostellaan laimentamattomana vaahdottimen pulloon ja seos säädetään sopivaksi vaahdottimen säädöllä.

Käyttö sumutinpullolla: Touch-lessin sopiva vahvuus on 4 %. Laimenna käyttövalmis seos sumutinpulloon: Touch-less 40 ml ja vesi 960 ml.

Levitä Touch-less kuivalle pinnalle. Anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele huolellisesti painepesurilla tai vesiletkulla.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna tuotteen kuivua pintaan.

Pakkaus- ja muut tiedot
5 l muovikanisteri, kierrekorkki

Arvostele tämä tuote

04.05.2024 - DetaiLC

Paras esipesu-aine! Tällä lähtee kaikki pinttynyt lika ja varsinkin talven suola ja antaa korroosio suojan tulevalle lialle!

11.06.2021 - TelaKalle oy

Lopputalven ajan mitä kerkesin käyttään niin sulatti todella hyvin maantielian kun levitin sumuttimella. Kesällä lisännyt pikkusen autofoamin sekaan vaahdottimeen ja luulen, että se lisää autofoamin pesutehoa ihan vähän lisää.
Hyvin riittoisa.