Bilt Hamber Touch-on, 1 l

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 31,90 3190
Suojaa antava shampoo, voidaan käyttää myös "sumuta ja huuhtele" -tapaan

Bilt Hamber Touch-on on yhdistetty puhdistus- ja suojatuote, jota voidaan käyttää spray & rinse -tuotteena tai suojaavana kinnastelushampoona. Touch-on erityisesti suunniteltu käytettäväksi Bilt Hamber Touch-less -esipesun jälkeen.

Touch-on puhdistaa pintaa esipesun jäljiltä edelleen ja jättää samalla pinnoitetyyppistä (ns. keraamista) suojaa auton pinnoille. Loistavien lianhyljintäominaisuuksiensa ansiosta Touch-on parantaa myös Touch-lessin toimivuutta seuraavissa ylläpitopesuissa.

Valmistaja suosittelee Touch-onin käyttöä enintään kerran kuukaudessa.

Touch-on on vesipohjainen, eikä sisällä alkoholeja tai petrokemiallisia liuottimia. Vaahtoavuudeltaan Touch-on on erittäin vähäinen, lähes olematon.

Pikaohje
Käyttö vaahdottimella: Annostele 30 ml Touch-onia vaahdottimen pulloon ja lisää 270 ml kylmää vettä. Sekoita ravistamalla pulloa. Levitä auton ulkopinnoille ja huuhtele saman tien painepesurilla. Kuivaa auto joko mikrokuitukuivausliinalla tai puhallinkuivaimella.

Käyttö sumutinpullosta: Annostele 30 ml Touch-onia sumutinpulloon ja lisää 970 ml vettä. Sekoita ravistamalla pulloa. Käsittele paneeli kerrallaan sumuttamalla liuosta pinnalle runsaasti. Huuhtele välittömästi painepesurilla tai vesiletkulla. Kuivaa auto joko mikrokuitukuivausliinalla tai puhallinkuivaimella.

Kinnastelu: Annostele 30-60 ml Touch-onia ämpäriin 10 litraan lämmintä vettä. Kinnastele auto normaalin shampoopesun tapaan. Huuhtele ja kuivaa auto normaalisti.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna tuotteen kuivua pintaan.

Pakkaus- ja muut tiedot
1 l muovipullo, kierrekorkki

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Touch-on, 30 ml (kerta-annospussi tai 10 x 30 ml monipakkaus)

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.