Bilt Hamber Trace-less, 5 l

Heti varastosta

Hinta: 54,90 5490
Lasinpuhdistusaine

Huom! Tämä on uusinta versiota selvästi vähäisemmällä ominaishajulla kuin ensimmäinen versio.

Bilt Hamber Trace-less on täysin haihtuva lasinpuhdistusaine, joka sopii sekä sisä- että ulkopuolisille lasipinnoille ja myös akryylille. Trace-less on turvallinen myös sävytetyille ikkunoille, peileille ja silmälaseille. Lisäksi autojen näytöt (infotainment-järjestelmät) voidaan puhdistaa Trace-lessillä.

Trace-less pysyy hyvin myös pystysuorilla pinnoilla ja sillä on erinomainen kyky tunkeutua likaan ja kostuttaa se läpikotaisin. Trace-less ei sisällä mitään toimivuuden kannalta epäolennaisia tai haitallisia aineita, kuten saippuaa, glykoleja, hajusteita ja väriaineita.

Trace-less on valmistettu tehokkaista, hioma-aineettomista pinta-aktiivisista aineista. Ne puhdistavat rasvaista ja hiukkasmaista likaa, eivätkä tahraa metallipintoja kuten alumiinia. Trace-less ei muodosta pinnoille vettähylkivää suojakerrosta eikä vahingoita aiemmin asennettuja laadukkaita lasipinnoitteita. Trace-less sopii kaikille lasipinnoille koti- ja teollisuuskäytössä.

Käytä Trace-lessin kanssa vain nukkaamattomia liinoja, joissa ei ole jäämiä pyykinpesuaineista tai huuhteluaineista. Tällaiset aineet aiheuttavat pyyhintäjälkiä lasipinnalle. 1 litran pakkauksen mukana toimitetaan vohveliliina ja suede-tyyppinen mikrokuituliina. 5 litran pakkaus ei sisällä oheistarvikkeita.

Pikaohje
Ravista hyvin ennen käyttöä. Käytä vain viileille pinnoille poissa suorasta auringonpaisteesta.

Auton ulkoiset lasipinnat

  1. Sumuta suoraan lasille ja pyyhi vohveliliinalla tai muulla lasipinnoille tarkoitetulla mikrokuituliinalla pinnan ollessa vielä märkä. Käännä liinaa säännöllisesti ja pyyhi pinta kuivaksi saakka.
  2. Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi sumuta uudelleen aiempaa vähäisemmällä ainemäärällä ja pyyhi suede-tyyppisellä mikrokuituliinalla.

Huom! Jos pinnalla on pinttynyttä suoja-ainejäämää, kalkkijälkiä tai muuta likaa, joka ei irtoa lasinpuhdistusaineella, kiillota lasi tarpeen mukaan laadukkaalla lasinkiillotusaineella.

Auton sisäpuoliset lasipinnat ja infotainment-näytöt:

  1. Ohisumutuksen välttämiseksi sumuta tuotetta vohveliliinaan, älä suoraan pinnalle. Pyyhi pinta liinaa säännöllisesti kääntäen.
  2. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi toista suede-tyyppisellä mikrokuituliinalla.

Pakkaus- ja muut tiedot
5 l muovikanisteri, kierrekorkki

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Trace-less, 1 l

Arvostele tämä tuote

04.05.2024 - DetaiLC

Paras lasinpesuaine mitä myydään. Täyttä laatua, niinkuin aina Bilt Hamberilta!