Bilt Hamber Auto-foam, 5 l

Heti varastosta

Hinta: 31,90
Snow foam -tyyppinen vaahtoava esipesuaine

Bilt Hamber Auto-foam on vahaturvallinen ja tehokas esipesuaine auton ulkopinnoille. Auto-foamia voidaan käyttää painepesuriin liitettävällä vaahdottimella (foam lance) tai painesumuttimella/sumutinpullolla. Poistaa kesäiset itikat ja tehoaa talviseen suolaankin. Vesipohjainen ja biohajoava.

Hyvin suojatuilla ja säännöllisesti pestyillä pinnoilla toimii jopa ainoana pesuvaiheena ilman mekaanisen pesun tarvetta. Soveltuu parhaiten usein toistuvaan pesuun, kun lika ei ole ehtinyt pinttyä

Auto-foamista ei saada paksuinta mahdollista "partavaahtoa", vaan ideana on, että tuotetta levittäessä muodostuneet vaahtokuplat hajoavat ja irrottavat likaa. Kun vaahto hiljalleen valuu pinnalla, se kuljettaa samalla likaa pois.

Annostelu/laimennus
Valmistajan ohje: Laimennetaan annostelutavasta ja pinnan likaisuudesta riippuen siten, että seoksen vahvuus pinnalla on 1 - 5 %

Ravista/kääntele kanisteria huolellisesti ennen käyttöä.

Käyttö foam lancella: Auto-foam annostellaan laimentamattomana vaahdottimen pulloon ja seos säädetään sopivaksi vaahdottimen säädöllä.

Käyttö sumutinpullolla: Auto-foamin sopiva vahvuus on n. 6 %. Aavistuksen vahvemmalla seoksella kompensoidaan vaahdon puutetta.

Pikaohje
Levitä Auto-foam kuivalle pinnalle. Anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele huolellisesti painepesurilla tai vesiletkulla.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna tuotteen kuivua pintaan.

Pakkaus- ja muut tiedot
5 l muovikanisteri, kierrekorkki

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Auto-foam, 25 l

Vaurioittaa vakavasti silmiä
Arvostele tämä tuote

22.09.2018 - Juuso

Erittäin tehokas ja riittoisa esipesuaine, hinta-laatusuhde kohdillaan. Miinuksena tuotteen voimakas tuoksu.

20.04.2018 - Viltsu

Tämä esipesuaine on jokaisen itse autoansa pesevän tuote numero yksi. Vahaturvallinen, riittoisa ja äärimmäisen tehokas tuote. Toimii yhtä hyvin vaahdottimen (Foam-Lance), kuin painepumppupullonkin kautta.