Bilt Hamber Auto-foam, 5 l

Heti varastosta

Hinta: 29,90 2990
Snow foam -tyyppinen vaahtoava esipesuaine

Bilt Hamber Auto-foam on vahaturvallinen ja tehokas esipesuaine auton ulkopinnoille. Auto-foamia voidaan käyttää painepesuriin liitettävällä vaahdottimella (foam lance) tai painesumuttimella/sumutinpullolla. Poistaa kesäiset itikat ja tehoaa talviseen suolaankin. Vesipohjainen ja biohajoava.

Hyvin suojatuilla ja säännöllisesti pestyillä pinnoilla toimii jopa ainoana pesuvaiheena ilman mekaanisen pesun tarvetta. Soveltuu parhaiten usein toistuvaan pesuun, kun lika ei ole ehtinyt pinttyä

Auto-foamista ei saada paksuinta mahdollista "partavaahtoa", vaan ideana on, että tuotetta levittäessä muodostuneet vaahtokuplat hajoavat ja irrottavat likaa. Kun vaahto hiljalleen valuu pinnalla, se kuljettaa samalla likaa pois.

Annostelu/laimennus
Valmistajan ohje: Laimennetaan annostelutavasta ja pinnan likaisuudesta riippuen siten, että seoksen vahvuus pinnalla on 1 - 5 %

Ravista/kääntele kanisteria huolellisesti ennen käyttöä.

Käyttö foam lancella: Auto-foam annostellaan laimentamattomana vaahdottimen pulloon ja seos säädetään sopivaksi vaahdottimen säädöllä.

Käyttö sumutinpullolla: Auto-foamin sopiva vahvuus on n. 6 %. Aavistuksen vahvemmalla seoksella kompensoidaan vaahdon puutetta.

Pikaohje
Levitä Auto-foam kuivalle pinnalle. Anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele huolellisesti painepesurilla tai vesiletkulla.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna tuotteen kuivua pintaan.

Pakkaus- ja muut tiedot
5 l muovikanisteri, kierrekorkki

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Auto-foam, 25 l

Vaurioittaa vakavasti silmiä
Arvostele tämä tuote

03.05.2024 - DetaiLC

Todella hyvä, riittoisa ja tehokas esipesuaine! Touchless ja Autofoam ovat molemmat hyviä esipesuaineita. Bilt Hamber on mun "go-to" aineet tästä eteenpäin.

29.06.2023 - -J-

Vuosikausien käytetty takuuvarma esipesuaine. Toimii minä tahansa vuodenaikana olipa sitten kyse itikoista, suolasta tai muusta Suomen kelien antimista auton pinnassa. Ota tämä ja homma toimii.

16.04.2023 - Mirq

Paras kokeilemani esipesuaine.
Irroittaa lian helposti, mutta hellävaraisesti.

11.06.2021 - TelaKalle oy

Tuote on niin klassikko, että en oikein osaa kuvailla sitä muuten kuin, että toimii kesällä ja talvella.
Sumuttamalla, vaahdottimella tai kinnaspesuna.

24.03.2021 - Esko Kosunen

Autonpesun numero 1. Ei voi muuta kun olla tyytyväinen ja joka ikinen kerta.

05.12.2020 - Markus Martelius

Paras kokeilemani esipesuaine puhdistusteholtaan. Vaahto todellakin juoksuttaa kurat pois pinnalta. Hinta-laatusuhde isossa tonkassa huippuluokkaa!

10.07.2020 - BMW X5

Ihan täydellinen esipesuaine, olen käyttänyt niin painepesurin kuin tavallisen 2l pumppupullon kanssa, niin molemmilla tavoilla esipesee auton pinnan varsinaista kinnastelua varten varsin hyvin! Eikä tunnu millään vievän vahaa pois vaikka joskus tehnyt vahvempiakin seoksia.

18.07.2019 - Topinho44

Ensinmäistä kertaa testiin tämä kehuttu tuote ja kehumiset jatkuu :)
Aivan hennon hento harmaa filmi jäi pintaan vaikka kamikazen pinnoite löytyy autosta.
Epäilen tosin että seos lancen kautta jäi turhan laihaksi, mutta eiköhän ne säädöt taas löydy sieltä ku muutenkin kokematon lancen käyttäjä vielä :D

26.02.2019 - Konna

Huippu tuote. Esipesulla tuli auto jo melkein kokonaan puhtaaksi. Kinnastukselle ei jäänyt kuin hentonen pesu ja auto kiiltää.

24.12.2018 - Teemu

Ensimmäistä kertaa käytän näitä "parempia" aineita. Tämä on kyllä todella hyvää ainetta. Auto oli lähes kuukauden pesemättä, 2000km lapin reissu ja matkalla kaikenlaista keliä. Kärkkäisen Foam Lancella vaahto pintaan, muutaman minuutin tauko ja huuhtelu. Ei olisi juuri kinnasta kaivannut, mutta tuli nyt sillä vielä pikaisesti pyyhkäistyä ja auto oli todella puhdas. Pohjalla tosin melko hiljattain laitettu Fusso coat, mutta siltikin aine on todella tehokasta.

Toisen auton pesin -3 asteen kelillä. Lämmintä vettä vaan pesuriin niin vaahto ehti juuri vaikuttaa sen pari minuuttia ja sen jälkeen hyvä huuhtelu. Ei tarvinut edes kinnastella ja lopputulos oli todella hyvä. Kannattaa tehdä melko laiha seos, muuten saa huuhdella aineita melko kauan pois.