PT Foam Lance v2

Heti varastosta

Hinta: 59,90 5990
Painepesuriin liitettävä vaahdotin

PT Foam Lance on painepesuriin suihkuputken tilalle liitettävä vaahdotuslaite snow foam -tyyppisille pesuaineille. Kunnollinen esipesu parantaa sen jälkeen tehtävän kinnaspesun turvallisuutta todella paljon. Tehokkaalla vahaturvallisella esipesuaineella kuten Bilt Hamber Auto-foamilla saadaan jo kosketuksettomalla esipesulla päivittäiseen käyttöautoon yleensä riittävän hyvä pesutulos.

PT Foam Lance toimitetaan aina valmiiksi kokoonpantuna ja käyttövalmiina. Vaahdottimen hintaan sisältyy yksi valinnainen adapteri. Valitse haluamasi adapteri optiolistasta. Jos olet epävarma oikeasta adapterista, autamme mielellämme.

Adapterin lisäksi vaahdottimeen on tärkeää valita juuri oikeankokoinen suutin sen mukaan, minkä painepesurin kanssa vaahdotinta on tarkoitus käyttää. Tämän valinnan voit huoletta jättää meidän tehtäväksemme. Valintaa varten tarvitsemme joko mahdollisimman tarkan mallitiedon painepesuristasi tai vaihtoehtoisesti esim. tyyppikilvestä löytyviä tietoja vedentuotosta ja paineesta.

Meillä on pelkkien lukujen lisäksi käytettävissämme 14 vuoden ajalta keräämäämme kokemusperäistä tietoa lukuisille pesurimerkeille ja -malleille optimaalisesti sopivista vaahdotinkokoonpanoista. Suutinvaihtoehtoja meiltä löytyy 1,05 mm:stä alkaen 0,05 mm:n välein.

Ilmoita tilauksen yhteydessä painepesurisi tarkka merkki ja malli, jotta voimme varmistaa oikean vaahdotinversion. Kirjoita kaikki pesurisi tiedot ostoskorisivulla Erityistoiveet-kohtaan. Jos tiedot puuttuvat, otamme aina erikseen yhteyttä pesurimallin selvittämiseksi, ennen kuin lähetämme vaahdottimen sisältävän tilauksen.

Markkinoilla on monia kuvassa PT Foam Lancelta näyttäviä vaahdottimia. Voit lukea PT Foam Lancen käytännön eroista muihin vaahdottimiin verrattuna täältä: https://www.autonhoitokauppa.fi/mika-tekee-vaahdottimesta-pt-foam-lancen

PT Foam Lance on päivittynyt uuteen v2-versioon, mutta sen runkona käytetään edelleen alkuperäistä italialaista PA-vaahdotinta. Kyseessä ei siis vieläkään ole kiinalainen kopio, vaan korkeaa eurooppalaista laatua edustava tuote, joka kokoonpannaan ja viimeistellään tilauskohtaisesti meillä Autonhoitokaupassa.

Päivityksinä v2-mallissa on itse vaahdotinosan uudistuneen ulkonäön lisäksi kokonaan uusi pullo, joka on aiempaa matalampi ja pohjastaan leveämpi. Vaahdotin pysyy siis aiempaa paremmin pystyssä. Pullossa on myös mitta-asteikko laimennettavia tuotteita varten ja yläosassa otekavennus, joten pulloa on helppo käsitellä irrallaankin myös täytenä.

Yleisimmin tarvittavat varaosat, kuten suuttimet, vaahdotusverkot ja adapterit ovat yhteensopivia myös v2-mallin kanssa. Samoin uusi pullo sopii myös aiemman mallin vaahdottimeen.

Pullolle sopiva korkki löytyy tästä: PT pullonkorkki

Ominaisuudet

  • kestävät messinki/rst -komponentit takaavat pitkän käyttöiän
  • myös adapterimme ovat kaikki messinkiä tai ruostumatonta terästä; ei rikkoutuvia muoviadaptereita
  • säädettävä viuhkan leveys
  • säädettävä pesuaineen seossuhde
  • pesuainepullon tilavuus 1 litra
  • pullon kyljessä mitta-asteikko
  • sallittu maksimipaine 180 bar
  • korkein sallittu veden lämpötila 60 astetta

Pikaohje
Annostele käyttämäsi pesuaine valmistajan ohjeen mukaan vaahdottimen pulloon. Seos on maksimilla, kun säätönuppi on kierretty myötäpäivään. Sopiva seos löytyy noin puolesta yhteen kierrosta aukipäin tästä asennosta. Huuhtele lance aina käytön jälkeen poistamalla pullo, säätämällä seos maksimille ja laskemalla pesurilla vettä läpi n. 10 sekuntia.

Huomaa myös kätevät pikaliitinsarjat Kränzle- ja Kärcher HD -pesureille:
Pikaliitinsarja Kränzle-pesurille
Pikaliitinsarja Kärcher HD -pesurille
Arvostele tämä tuote

02.04.2024 - JoniY

Huippu kokonaisuus! Ilmoitat vain pesurisi mallin Jannelle ja saat laadukkaan, sopivilla komponenteilla (mm. suutin) pesuriisi räätälöidyn lancen.

Tällä saat tarvittaessa aikaiseksi huomattavasti paksumpaa vaahtoa kuin halpislanceilla ja säästää pesuainettakin niihin nähden.