Innovacar 100% Scale, 4,54 l

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 99,90 9990
Voimakas kalkinpoistoaine

Innovacar 100% Scale on vahvempi versio pH-arvoltaan happamasta kalkinpoistoshampoosta, Innovacar DS Scalesta. 100% Scale on suunniteltu erittäin pahojen kalkkijäämien ja lievien hapettumien poistamiseen auton ulkopinnoilta. Sen käyttöä varsinkaan laimentamattomana ei suositella, jos pinnalla olevien suojatuotteiden kuten vahojen ja pinnoitteiden halutaan pysyvän ennallaan.

Vahojen ja käyttöikänsä loppupuolella olevien pinnoitteiden poistamiseen 100% Scale sen sijaan on erittäin toimiva tuote erityisesti mattapinnoilla, joille ei voi tehdä pinnoitteen poistoa kiillottamalla.

100% Scalea voidaan käyttää auton ulkopinnoille: koripaneelit, vanteet, moottoritila, muovi- ja lasipinnat, ajovalot. Vesiliukoisen koostumuksensa ansiosta tuotetta voidaan käyttää sekä kuivilla että märillä pinnoilla.

100% Scale puhdistaa erityisten ainesosiensa ansiosta tehokkaasti pahimmatkin kalkki- ja suolajäljet. Hidas haihtuminen mahdollistaa tuotteen työstämisen myös brushilla, mikrokuituliinalla tai -levittimellä.

Geelimäinen koostumus vähentää valumista: Viskositeettinsa ansiosta 100% Scale pysyy hyvin auton kyljissä ja muilla pystypinnoilla, mikä mahdollistaa hallitun työskentelyn myös pienillä alueilla kerrallaan.

100% Scalea voidaan käyttää myös esim. lasipintojen valmisteluun suojakäsittelyä varten. Varmista pinnan syväpuhtaus 100% Scalella ennen Innovacar SC3 Glass Sealantin asentamista.

Kulutus 15-20 ml per paneeli, 150 ml per keskikokoinen henkilöauto.

Pikaohje

Erittäin pahojen kalkkijäämien poistaminen auton ulkopinnoilta:
  1. Varmista, että auton pinta on viileä ja poissa suorasta auringonpaisteesta.
  2. Valmistele pinta 100% Scale -käsittelyä varten esipesemällä SP1 Prewashilla ja kinnastelemalla DS Scalella.
  3. Sumuta 100% Scalea mikrokuitulevittimeen ja levitä auton pinnalle paneeli kerrallaan ristikkäisin liikkein kevyesti painaen.
  4. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Älä anna kuivua pinnalle.
  5. Huuhtele runsaalla vedellä, mielellään painepesurilla.

Tavanomaisten kalkkijäämien poistaminen auton ulkopinnoilta:

  1. Varmista, että auton pinta on viileä ja poissa suorasta auringonpaisteesta.
  2. Valmistele pinta 100% Scale -käsittelyä varten esipesemällä SP1 Prewashilla ja kinnastelemalla DS Scalella.
  3. Laimenna 100% Scale sumutinpulloon vedellä 1:5. Sumuta pinnalle alhaalta aloittaen.
  4. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Tehosta vaikutusta tarvittaessa pehmeällä brushilla. Älä anna kuivua pinnalle.
  5. Huuhtele runsaalla vedellä, mielellään painepesurilla.

HUOM! Älä käytä suorakiiltomaaleille laimentamattomana. Testaa aina ensin pienelle alueelle, jos pinnan herkkyydestä on epäselvyyttä. Älä käytä kuumalle pinnalle. Älä päästä kuivumaan pinnalle.

Pakkaus- ja muut tiedot
4,54 l muovikanisteri, kierrekorkki

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
100% Scale, 500 ml

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.