TACSYSTEM Quartz Sparkle Plus kit, 30 ml

Heti varastosta

Hinta: 149,90 14990
SiO2-kestopinnoite

TACSYSTEM Quartz Sparkle Plus on helppokäyttöinen SiO2-pohjainen kestopinnoite, joka tekee pinnat erittäin hydrofobisiksi ja kiiltäviksi. Quartz Sparkle Plussan SiO2-pitoisuus on korkein TACSYSTEMin kuluttajakäyttöön myytävistä pinnoitteista yhdessä Quartz UHS:n kanssa, peräti 90 %. Quartz Sparkle Plus eroaa UHS:stä erityisesti paremmilla itsepuhdistuvuusominaisuuksillaan.

Quartz Sparkle Plus sopii maalipintojen lisäksi myös PPF- ja vinyylikalvoille. Sen ominaisuuksiin kuuluvat pitkä kesto, korkea kiilto, pinnan liukkaus ja erinomainen suoja UV-säteitä ja kemikaaleja vastaan.

Käyttökohteet: Maalatut ja lakatut pinnat, vanteet, kromipinnat, muovipinnat, gelcoat, maalipinnan suojakalvot

Quartz Sparkle Plus voidaan kerrostaa neljän tunnin kuluttua ensimmäisen kerroksen levittämisestä.

Ominaisuudet

 • valmistajan ilmoittama kesto 3-5 vuotta
 • pinnoitteen paksuus 0,6 µm
 • SiO2-pitoisuus 90 %
 • kiilto 6/6
 • beading (veden pisarointi) 5,5/6
 • kovuus 6/6
 • puhdistuvuus 5,5/6
 • liukkaus/sileys 5/6
 • kesto 5,5/6

Pikaohje
Käsiteltävän pinnan tulee olla täysin puhdas ja kuiva. Varmista, ettei pinnalla ole minkäänlaisia jäämiä muista tuotteita tai silmin näkymätöntä likaa tai rasvaisuutta. Tutustu perusteellisen puhdistuksen ohjeeseemme. Suosittelemme myös pinnan koneellista kiillotusta tarpeen mukaan ennen pinnoitteen asennusta.

Onnistunut pinnoiteasennus on mahdollista vain lämpimissä ja kuivissa sisätiloissa.

Annostele muutama tippa Quartz Sparkle Plussaa levitinblokin pehmustetun puolen päälle kääräistyyn levitinliinaan. Levitä puolen oven kokoiselle alueelle ristikkäisin liikkein. Varmista, että pinnalle tulee ohut märkä kalvo joka kohtaan. Pyyhi ylimääräinen tuote pois puhtaalla mikrokuituliinalla heti levityksen jälkeen tai odota korkeintaan minuutin ajan ennen poispyyhintää.

Vaihda levitinliinaa kahden paneelin käsittelyn jälkeen. Vaihda myös poispyyhintäliina uuteen säännöllisesti työn aikana. Quartz Sparkle Plus kovettuu myös liinoihin, joten saman liinan käyttö liian pitkään voi johtaa pintojen naarmuuntumiseen. Heitä liinat pois käytön jälkeen.

Jos pinnoitteen levityksestä jää paksumpia kohtia, ne näkyvät tummempina alueina. Ne voidaan tasoittaa poispyyhintäliinalla n. 15 minuutin kuluessa levityksestä. Jos aikaa ehtii kulua kauemmin ennen korjausta, pinnoite saadaan aktivoitua uudelleen levittämällä uusi pinnoitekerros korjattavaan kohtaan tunnin sisällä, jolloin paksumpi kohta liukenee uuteen pinnoitteeseen. Yli tunnin kuluttua levityksestä korjaus on tehtävä kiillotusaineella, viimeistelypuhdistuksella ja uudelleen pinnoituksella.

Minimiaika ennen muun TACSYSTEM-tuotteen asentamista pinnoitteen päälle: 1 h
Minimiaika ennen kastumista: 24 h
Minimiaika ennen ensimmäistä pesua: 7 vrk

TACSYSTEM Quartz Sparkle Plus voidaan kovettaa myös IR-lampuilla, jolloin 30 minuuttia 50-60 asteen lämpötilassa vastaa vuorokauden kovettumista huoneenlämmössä.

Juuri asennetun Quartz Sparkle Plussan päälle on erittäin suositeltavaa levittää TACSYSTEM Quartz Max ennen auton käyttöönottoa vesiläikkäjälkien ehkäisemiseksi.

Pakkaus- ja muut tiedot
Pakkauksen sisältö:

 • 1 kpl TACSYSTEM Quartz Sparkle Plus, 30 ml
 • 5 kpl 10 cm x 10 cm levitinliina (suede)
 • 1 kpl levitinblokki
 • 1 kpl 40 cm x 40 cm pyyhintäliina (suede)

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Quartz Sparkle Plus kit, 50 ml

Arvostele tämä tuote

11.08.2021 - Mara

Kovan luokan pinnoite. Valmistajan mukaan tuotteessa 90% SiO2-pitoisuus, ja kyllä se siltä tuntuikin. Ei ehkä helpoin pinnoite näin aloittelijan mielestä asennuksen suhteen; levitinliinoja tarvitsi reippaasti highspottien tasoittamiseksi, joita tuntui syntyvän jokaisen tasoittelupyyhinnän yhteydessä. Lopputulos oli silti kaiken vaivan arvoinen. Kiilto ja maalin värin korostunut kontrasti on viety äärimmäisyyksiin. Kesto jää nähtäväksi, mutta jo pelkkä pinnoitteen tuoma ulkonäön parannus riittää antamaan täydet viisi tähteä.

25.07.2021 - Henkka M

Asennus todella helppoa, samoin poispyyhintä. Kannattaa varata levitinliinoja ja poispyyhintäliinoja äärelle, yllättävän äkkiä alkoi ainakin levittimessä tuntumaan pinnoitteen kuivuminen. Riittoisan oloista, yhdellä 50 ml:n pullolla pinnoittaa useamman henkilöauton kertaalleen. Jatkoon!

30.04.2021 - TelaKalle oy

Tässä se nyt on. Pinnoite kaikilla ominaisuuksilla kun haluat parasta. Ihan mieletön lasinen kiilto, vesi ei pysy pinnoilla. Mutta jos itsellesi ostat niin tuhlaa koko sisältö yhteen autoon. Levitys on helppo ainakin 20 asteessa. Pidä vaikka jääkaapissa jos kesällä levität ja on todella kuuma. Tämä on minulle se mitä minä haluan pinnoitteeltani.

Autonhoitokaupan vastaus:
Kiitos tuotearvostelusta! Muuten olemme samaa mieltä, mutta koko pinnoitepakkauksen tuhlaaminen yhteen autoon menee niin tämän kuin muidenkin TACSYSTEM-pinnoitteiden kohdalla ehkä yliannostelun puolelle. Toki isompaan autoon kolmen kerroksen laittaminen lähentelee jo koko 30 ml:n pakkauksen käyttämistä :) 50 ml:n pakkauksella tekee näinkin kerrostaen jo kaksi autoa.