PT harmaa mikrokuituliina, 12 kpl

Heti varastosta

Hinta: 17,90 1790
Yleiskäyttöinen mikrokuituliina
Kpl Hinta Yhteensä  
12 16,00 € 192,00 € Osta

12 kappaleen paketeissa myytävät PT mikrokuituliinat ovat mikrokuituliinavalikoimamme edullisin vaihtoehto ja silti laadultaan vähintään hyvää keskitasoa. Liinoissa on molemmin puolin samanlainen, lyhyehkö nukka. Näillä liinoilla voit tehdä kaiken sen, mihin kalliimpia liinoja ei raaski käyttää ja paljon muuta.

Koko ja ominaisuudet

  • koko 40 cm x 40 cm
  • 280 g/m²
  • väri: harmaa

Näitä liinoja on saatavana myös muissa väreissä. Värikoodaa liinat käyttötarkoituksen mukaan, esim. sisustan pölynpyyhintään, vahauksen viimeistelyyn, vanteille jne.

Muut värivaihtoehdot

Pakkaus- ja muut tiedot
Pakkaus sisältää 12 mikrokuituliinaa.

Pesuohje
Mikrokuituliinat voidaan pestä koneessa 60 asteessa tai käsin. Pese liinat aina ennen ensimmäistä käyttöä. Suosittelemme käyttämään erityisesti mikrokuidun pesuun tarkoitettua pesuainetta, joka puhdistaa tehokkaasti ja pitää liinat hyväkuntoisina, tuuheina ja imukykyisinä pitkään.

Kokeile liinojen pesuun jotakin seuraavista:

Arvostele tämä tuote

19.05.2023 - Antti O

Nämä PT-mikrokuituliinat ovat todella hyviä hintaisekseen.
Tein vastikään yhden isomman auton täyden koneellisen kiillotuksen, ja tahnojen pois pyyhinnässä käytin näitä liinoja. Samoin kun pinnoitteen asennuksen jälkeen laitoin Gyeon curen, pyyhin näillä liinoilla tuota tuotetta.
Ihan 5 tähden liinapaketti. Muista käyttää ensin pesukoneessa ennen ensimmäistä käyttöä. Sonüs der wunder waschella hyvä pestä.

04.04.2021 - Vilijoo

PT:n mikrokuituliinat eri värivaihtoehtoineen ovat ehkä autonhoitokaupan paras tuote (yhtään muita tuotteita väheksymättä). Ne ovat riittävän laadukkaita kaikkiin puhdistustöihin ja isolle osalle autonpesijöistä myös vahaukseen, mutta silti tarpeeksi edullisia, ettei niitä harmita heittää suoraan roskikseen pienpoiston jälkeen.
Puolisokin on oppinut arvostamaan näitä kodin siivoustöissä.
Lisään joka tilaukseen yhden nipun, jos en tilaan pelkästään näitä.