P&S Rags to Riches, 946 ml

Heti varastosta

Hinta: 25,90 2590
Pesuaine mikrokuidulle ja kiillotuslaikoille

P&S Rags to Riches on mikrokuitutuotteiden pesuun tarkoitettu aine, joka palauttaa tehokkaasti liinojen imukyvyn ja pehmeyden sekä tekee samalla puhdasta jälkeä.

Rags to Riches on suunniteltu yhteistyössä The Rag Companyn kanssa, joten tuotteen ideoinnissa on saatu yhdistettyä paras tietämys sekä mikrokuitupuolelta että kemian alalta.

Mikrokuitupesuaineita on markkinoilla lukuisia, eikä P&S:llä siksi ollut mitenkään helppo lähtökohta ryhtyä suunnittelemaan sitä "parasta" mikrokuitupesuainetta. Onnistuttiinko siinä? Mielestämme kyllä, erittäin hyvin. Oman kokemuksen perusteella fiilis on positiivinen aina pesukonetta liinapyykistä tyhjentäessä. Liinat ovat selvästi puhtaita ja pudistelun sekä telineellä kuivatuksen jälkeen pehmeitä, voisi sanoa uuden tuntuisia.

Pikaohje
Annostele Rags to Richesiä 30 ml pieneen koneelliseen tai kun pestävät liinat ovat vain kevyesti likaantuneita. Suurempaan koneelliseen annostusta voidaan lisätä 60 ml:aan saakka. Rags to Riches -pullossa on kätevä kiinteä annostelumitta, jonne aine saadaan nousemaan pulloa puristamalla.

Jos liinat ovat erittäin likaisia ja/tai vettä hylkiviä, ne kannattaa ennen pesua esiliottaa ämpärissä, jonka veteen on annosteltu 30-60 ml Rags to Richesiä.

Älä käytä mikrokuitutuotteiden pesussa huuhteluaineita. Vältä muiden tekstiilien pesua samalla kertaa.

Pakkaus- ja muut tiedot
946 ml muovipullo, kiinteä annostelumitta

Arvostele tämä tuote

23.09.2023 - Klasu81

Loistava pesuaine mikrokuituliinoille. Pesee hyvin ja jättää miellyttävän tuoksun liinoihin.

24.09.2022 - Patte

Tämä on toimiva ja saa mikrokuituliinat puhtaaksi ja myös pehmeiksi.