PT sininen mikrokuituliina, 12 kpl

Heti varastosta

Hinta: 17,90 1790

Yleiskäyttöinen mikrokuituliina

Kpl Hinta Yhteensä  
12 16,00 € 192,00 € Osta

12 kappaleen paketeissa myytävät PT mikrokuituliinat ovat mikrokuituliinavalikoimamme edullisin vaihtoehto ja silti laadultaan vähintään hyvää keskitasoa. Liinoissa on molemmin puolin samanlainen, lyhyehkö nukka. Näillä liinoilla voit tehdä kaiken sen, mihin kalliimpia liinoja ei raaski käyttää ja paljon muuta.

Koko ja ominaisuudet

  • koko 40 cm x 40 cm
  • 280 g/m²
  • väri: sininen

Näitä liinoja on saatavana myös muissa väreissä. Värikoodaa liinat käyttötarkoituksen mukaan, esim. sisustan pölynpyyhintään, vahauksen

Muut värivaihtoehdot

Pakkaus- ja muut tiedot
Pakkaus sisältää 12 mikrokuituliinaa.

Pesuohje
Mikrokuituliinat voidaan pestä koneessa 60 asteessa tai käsin. Pese liinat aina ennen ensimmäistä käyttöä. Suosittelemme käyttämään erityisesti mikrokuidun pesuun tarkoitettua pesuainetta, joka puhdistaa tehokkaasti ja pitää liinat hyväkuntoisina, tuuheina ja imukykyisinä pitkään.

Kokeile liinojen pesuun jotakin seuraavista:

Arvostele tämä tuote

04.04.2021 - Vilijoo

PT:n mikrokuituliinat eri värivaihtoehtoineen ovat ehkä autonhoitokaupan paras tuote (yhtään muita tuotteita väheksymättä). Ne ovat riittävän laadukkaita kaikkiin puhdistustöihin ja isolle osalle autonpesijöistä myös vahaukseen, mutta silti tarpeeksi edullisia, ettei niitä harmita heittää suoraan roskikseen pienpoiston jälkeen.
Puolisokin on oppinut arvostamaan näitä kodin siivoustöissä.
Lisään joka tilaukseen yhden nipun, jos en tilaan pelkästään näitä.