Innovacar S2 Foamy, 1 l

Heti varastosta

Hinta: 17,90 1790
Autoshampoo kinnaspesuun

Innovacar S2 Foamy on entsyymejä sisältävä liukas ja tehokas autoshampoo. Sen patentoitu koostumus syväpuhdistaa pinnan ja tehoaa sekä orgaaniseen likaan että tavanomaiseen likakerrokseen ja takaa näin erinomaisen pesutuloksen.

pH:ltaan neutraali S2 Foamy muodostaa runsaan ja hyvin kestävän vaahdon ja on turvallinen vahoille, sealanteille ja kestopinnoitteille. S2 Foamy ei sisällä natriumhydroksidia, fostoria, EDTA:ta (etyleenidiamiinitetraetikkahappoa), eikä NTA:ta (nitrilotrietikkahappoa). S2:n kasviperäiset pinta-aktiiviset aineet vähentävät jännityssäröilyä verrattuna perinteisesti käytettyihin raaka-aineisiin kuten etoksylaatteihin.

Annostelu/laimennus
Laimenna ämpäriin käyttötarkoituksen mukaan, esim.

  • 1:500 eli 20 ml 10 litraan vettä usein toistuvaan ylläpitopesuun
  • 1:25 eli 400 ml 10 litraan vettä erityisen likaisiin ja pinttyneempiin kohteisiin

S2 Foamy voidaan levittää auton pinnalle myös painepesuriin liitettävällä vaahdottimella. Laimenna vaahdottimen pulloon esim.

  • 1:50 eli 20 ml n. 1 litraan vettä normaaliin ylläpitopesuun
  • 1:12 eli 80 ml 920 ml:aan vettä pinttyneempiin kohteisiin

Pikaohje
Ravista pulloa. Laimenna ohjeen mukaan. Pese pinta laadukkaalla pesukintaalla. Huuhtele lopuksi huolellisesti vesijohtopaineella.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna tuotteen kuivua pintaan.

Pakkaus- ja muut tiedot
1 l muovipullo, kierrekorkki, mukana muovinen mittalasi

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
S2 Foamy, 100 ml
S2 Foamy, 4,54 l

Arvostele tämä tuote

20.03.2021 - baba

Ehdottomasti paremman luokan pesuaine. Riittoisa, liukas, tuoksuu hyvälle, vaahtoaa ja on yllättävän tehokas! Vahva suositus.

28.06.2020 - Mika

Nimensä veroinen aine. Vaahtoaa hyvin ja kinnas liukuu kevyesti pinnalla. Antaa hyvän fiiliksen pesusta. Tuoksu miellyttävä. Ilmat suosineet, niin auto ei ollut hirmuisen likainen ja näin ollen pesutehosta ei voi hirveästi sanoa, mutta vaikuttaa hyvälle. Suosittelen kokeilemaan.