Innovacar S2 Foamy Pink, 1 l

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 22,90 2290
Värillisen vaahdon muodostava autoshampoo

Innovacar S2 Foamy Pink on vaaleanpunaisen vaahdon muodostava shampoo. Sen väriefekti pääsee parhaiten esille, kun shampoo levitetään painepesuriin liitettävällä vaahdottimella. Värin voimakkuus riippuu käytettävästä laimennuksesta. S2 Foamy Pink tuoksuu makealta vesimelonilta.

S2 Foamy Pink toimii muuten kuten S2 Foamy -shampoon perusversio: Se on entsyymejä sisältävä liukas ja tehokas autoshampoo, jonka patentoitu koostumus syväpuhdistaa pinnan ja tehoaa sekä orgaaniseen likaan että tavanomaiseen likakerrokseen ja takaa näin erinomaisen pesutuloksen.

pH:ltaan lähellä neutraalia (pH 6,0) oleva S2 Foamy Pink ei vahingoita aiempia suojauskäsittelyitä ja on siis sekä vaha- että pinnoiteturvallinen shampoo. Sen kasviperäiset pinta-aktiiviset aineet vähentävät jännityssäröilyä verrattuna perinteisiin raaka-aineisiin.

Annostelu/laimennus
Laimenna S2 Foamy Pink vaahdottimen pulloon 1:12 (75 ml tuotetta 925 millilitraan vettä) tai käytä laimentamattomana. Todellinen auton pinnalle tuleva seosvahvuus on tällöin n. 0,5 % - 8 %.

Pikaohje
Annostele pulloon ensin vesi ja sen jälkeen S2 Foamy Pink. Ravista pulloa saadaksesi seoksen tasaiseksi. Vaahdota koko auton pinnalle tai kylki kerrallaan, jos pinnalle kuivuminen on vaarana.

Pese auto pesukintaalla normaaliin tapaan. Huuhtele painepesurilla runsaalla vedellä. Huuhtele ylhäältä aloittaen ja etene vaakasuuntaisin liikkein alaspäin. Ole huolellinen, jotta kaikki väri saadaan huuhdeltua pinnalta ja myös piiloon jäävistä paikoista.

Älä käytä kuumille pinnoille tai suorassa auringonpaisteessa. Älä käytä tekstiilipinnoille tai huokoisille pinnoille. Älä päästä kuivumaan pinnalle. Käytä suojakäsineitä ja suojaa vaatteesi laimentamattoman shampoon roiskeilta, koska se on hyvin voimakkaasti värjättyä.

Pakkaus- ja muut tiedot
1 l muovipullo, kierrekorkki, mukana muovinen annostelumitta

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.