Nanolex Si3D Cerabide, 30 ml

Heti varastosta

Hinta: 149,90 14990
Maalipinnan kestopinnoite

Nanolex Si3D Cerabide on vuoden 2022 loppupuolella julkaistu Nanolexin uutuuspinnoite. Polysilazane-rakenteeseen perustuva pinnoite on ensimmäinen tuote, jossa tähän tekniikkaan yhdistyvät epäorgaaniset/orgaaniset kiinteät hybridipartikkelit.

Kemiallisesti muodostuvan kolmiulotteisen matriisin avulla on saavutettu naarmuuntumiskeston, hydrofobisuuden, mikronaarmujen täytön, kerrospaksuuden ja värin syventymisen osalta poikkeuksellisen toimiva pinnoite.

Cerabide hylkii erittäin hyvin vettä ja vähentää siten myös lian tarttumista auton pintaan. Valmistajan mukaan pinnoite täyttää jonkin verran hologrammeja ja lieviä mikronaarmuja. Suosittelemme tästä huolimatta pinnan kunnostusta tarpeen mukaan kiillottamalla.

Cerabiden asentaminen on helppoa. Tämän pinnoitteen kanssa ei ole tarpeen kiirehtiä, sillä suositusaika levityksestä poispyyhintään on jopa 15 minuuttia.

Si3D Cerabide soveltuu maalattujen pintojen lisäksi hyvin myös vanteille ja koville muovipinnoille.

Ominaisuudet

  • veden kontaktikulma 105°
  • kesto jopa 75 000 km
  • yksi kerros riittää (ei kerrostettavissa)
  • 30 ml riittää 2-3 keskikokoisen auton käsittelyyn (kokoluokka VW Golf)

Pakkaus- ja muut tiedot
Pakkauksen sisältö:

Arvostele tämä tuote

20.04.2024 - Bebe

Todella helppo asennettava pinnoite verraten muihin Nanolexin tuotteisiin, tai edes muun merkkisiin tuotteisiin. Ei ehkä se kaikkein edullisin, mutta helppo, nopea ja kestävä pinnoite. Tästä tuli kyllä oma suosikki kuluttajapuolen tuotteista, vaikka valtuudet on tehdä monia ammattisarjan pinnoitteitakin