ALE 28 %
  • Soft99 Fusso Coat Dark, 200 g
  • Soft99 Fusso Coat Dark, 200 g

Soft99 Fusso Coat Dark, 200 g

Heti varastosta

Hinta: 23,69 32,90 €

Maalipinnan suojatuote, kiinteä synteettinen sealant

Fusso Coat Dark on tummille väreille (musta, tummanharmaa ja muut voimakkaat värit) tarkoitettu synteettinen sealant. Fusso Coat sisältää PTFE:tä (polytetrafluorieteeniä), joka antaa sille erinomaisen vedenhylkivyyden ja tuote onkin tunnettu erityisesti voimakkaasta veden pisaroinnistaan (beading). Fusso Coat ei sisällä hiovia eikä puhdistavia ainesosia.

Valmistaja lupaa Fusso Coatille jopa 12 kuukauden kestoa ja pientä mikronaarmujen peittokykyä.

Pikaohje
Käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas ja kuiva. Tutustu ohjeisiimme pinnan perusteellisesta puhdistuksesta.

Levitä Fusso Coatia ohut kerros pinnalle käsin vaahtomuovilevittimellä. Vältä yliannostelua. Anna kuivua 5-20 minuuttia olosuhteista riippuen. Pyyhi pinta lopuksi puhtaalla mikrokuituliinalla.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa, kuumille pinnoille tai äärimmäisen kosteissa olosuhteissa. Vältä auton pesua 24 tunnin ajan käsittelystä, jotta Fusso Coat ehtii polymerisoitua kunnolla.

Pakkaus- ja muut tiedot
200 g kiinteä synteettinen sealant, peltipurkki painokannella, pakkauksessa mukana pyöreä vaahtomuovilevitin erillisen muovikannen alla

Arvostele tämä tuote

03.04.2019 - Kipru

Todella vaikuttava ja syvä kiilto, omasta mielestäni antaa paremman tuloksen kuin esim colliniten marque d'elegance no. 915. Kestokin vaikuttaa hyvältä ainakin näin 2 kuukauden jälkeen. Water beading on voimakas. Tämän kanssa riittää pienempään likaan pelkkä vaahdotus ja huuhtelu laadukkaalla esipesuaineella. Paljon helmpompi työstää pintaa kuin esim KC:n tuotteet tai collinite.

12.03.2018 - ZShine

Todella loistava veden hylkiminen ja kestävyys pinnalla. Loppusyksystä talvivahaksi tullut jo kahtena vuotena laitettua. Viime talven jälkeen hylki vettä vielä suhteutettuna aikaan hyvin kun lumet oli jo sulanut. Fusson levittäminen ja pois pyyhintä on todella helppoa. Levittäessä melkein isoin haaste on malttaa laittaa ohuesti tuotetta pintaan. Tuote haisee todella voimakkaasti kemikaaleille, mutta ulkona puunaillessa ei pahemmin hajut ole haitannut.