Gyeon Q2M WetCoat, 1 l

Heti varastosta

Hinta: 27,90 2790
Maalipinnan suojatuote, ns. sumuta ja huuhtele -tyyppinen tuote

HUOM! Uutta versiota!

Käyttövalmiina sumutinpullossa toimitettava WetCoat antaa kvartsipohjaisen suojan kaikille auton ulkopinnoille vaivattomasti. Sumuta suoraan märälle, pestylle pinnalle ja huuhtele painepesurilla. Ei liinalla pyyhkimistä: vain painehuuhtelu ja auto on suojattu.

WetCoat parantaa kiiltoa ja pinnat hylkivät käsittelyn jälkeen vettä ja likaa jopa 12 viikon ajan.

Jos autonhoitoon ei ole aina käytettävissä aikaa aivan perinpohjaisen käsittelyn vaatimalla tavalla, tätä tuotetta kannattaa kokeilla.

Ominaisuudet

  • kesto: 12 viikkoa
  • veden kontaktikulma: yli 90°
  • aineen kulutus: 100 ml / auto

Pakkaus- ja muut tiedot
1 l muovipullo, kierrekorkki, irrallinen sumutinpää

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
WetCoat, 500 ml
WetCoat, 4 l

Tätä tuotetta on saatavilla myös tiivisteenä: Gyeon WetCoat Essence

Arvostele tämä tuote

12.12.2019 - J

Todella hyvä veden hylkivyys ja kesto. Ainoa miinus tulee sumuttimesta joka ei sumuta kovin laajaa sumua ja on täten vaikeampi levittää tasaisesti ja ainetta kuluu enemmän.

04.10.2019 - Eikka

Siis täähän on aivan mahtavaa ainetta

30.08.2019 - SM81

Erinomainen tuote luokassaan. Selkeästi helpompi käyttää kuin edellinen versio. Ei jätä rantuja niin helposti varsinkaan jos käyttää mikrokuitulevitintä ennen huuhtelua. Kiilto kasvoi tässä uudessa versiossa silmin nähtävästi!

10.06.2019 - Ville

Yksinkertaisesti mullistava tuote. Mikäli hieman laiskottaa ja auton vahaaminen tuntuu vastenmielisestä tai yksinkertaisesti ei ole mahdollisuuksia auton vahaukselle on wetcoat todella helppo levittää auton pinnalle ja kesto ei todellakaan jätä kylmäksi. Selvästi joitakin vahoja pidempi kestoltaan.

Aavistuksen nostattaa kiiltoakin, joten toimii myös hyvänä "Quick Detailerina", mutta mielestäni hiukka turhaa joka pesun yhteydessä kyseistä tuotetta laittaa.

13.03.2019 - TJK

Loistotuote, nopea ja helppo - yllättävän riittoisaa.