Gyeon Q2M Clay Coarse, 100 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 13,90 1390
Jäykempi clay eli puhdistussavi pinttyneiden likapartikkeleiden poistamiseen ulkopinnoilta

Gyeon Q2M Clay Coarse on puhdistussavi, jonka avulla poistetaan esim. maali- ja lasipinnoilta likaa, jota ei ole saatu irrotettua muiden puhdistusvaiheiden aikana, esim. pikitäplät, pihka, maalisumu jne.

Gyeonin uudistuneista puhdistussavista Coarse on jäykempi ja puhdistavampi. Coarse sopii sellaisten pintojen savestamiseen, joissa on pinttynyttä likaa, ronskisti maalisumua yms. ja pinta on tarkoitus myllyttää savestuksen jälkeen.

Jos pinnassa ei ole kemiallisten puhdistusvaiheiden jälkeen juurikaan karheutta ja pinta on hyväkuntoinen, mutta haluat tehdä savestuksen enemmänkin ylläpitomielessä, kokeile pehmeämpää ja hellempää Gyeon Q2M Clay Mildia.

Gyeonin savilla on poikkeuksellisen hyvä kemiallinen kestävyys. Siksi niille sopii liukasteeksi vaikkapa Gyeon Q2M Iron tai Gyeon Q2M Tar, jolloin saadaan yhdistettyä kaksi erillistä työvaihetta: raudanpoisto tai pienpoisto ja savestus.

Paras liukkaus ja pinnalle turvallisin savestus varmistetaan kuitenkin käyttämällä varsinaista saviliukastetta, kuten Gyeon Q2M ClayLubea.

HUOM! Ennen savestusta suosittelemme tekemään pinnoille perusteellisen puhdistuksen, joka sisältää liuotinpesun, raudanpoiston ja pienpoiston. Mitä enemmän likaa saadaan pois pinnalta ennen savestusta, sitä pienempi on riski aiheuttaa savestuksella mikronaarmuja pintaan.

Pikaohje
Paloittele clay 2-3 osaan. Ota käyttöön yksi pala kerrallaan ja muotoile siitä sormin litteä levy tai hiukan litistetty pallo. Käsittele pieni alue kerrallaan.

Sumuta runsaasti liukastetta pinnalle. Liu'uta savea pinnalla yhdensuuntaisin liikkein. Älä paina kohti pintaa. Lisää liukastetta aina tarvittaessa siten, että pinta pysyy koko ajan märkänä.

Kun saven pinta on tullut selkeästi likaiseksi, muokkaa savea taittelemalla likainen pinta piiloon. Kun taittelu ei enää tuo esiin puhdasta pintaa, ota uusi pala käyttöön.

Pakkaus- ja muut tiedot
100 g tummanvioletti savipala, muovikotelo

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.