ALE 20 %
  • Gyeon Q2 LeatherShield, 50 ml

Gyeon Q2 LeatherShield, 50 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 31,92 3192 39,90 € 3990

Pinnoite nahkapinnoille

Gyeon LeatherShield on nahalle tarkoitettu pinnoite, joka suojaa nahkapintaa uv-säteilyltä, nesteiden imeytymiseltä, lian tarttumiselta ja värjäymiltä jopa 12 kuukauden tai 20 000 kilometrin ajan. Pinnoite toimii parhaiten uusilla tai erittäin hyväkuntoisilla nahkapinnoilla. LeatherShield ei muuta nahan luonnollista tuntumaa eikä kiiltoastetta.

Riittoisuus: n. 40 ml riittää normaalikokoisen auton sisustaan.

Pikaohje
Nahkapinnan tulee olla täysin puhdas ennen pinnoitteen levittämistä. Kaikki lika ja aiempien suojatuotteiden jäämät pitää poistaa huolellisesti, jotta LeatherShield saa hyvän tartunnan pintaan. Käytä puhdistukseen tuotetta, joka ei jätä jäämiä itsestään, esim. Gyeon Leather Cleaneria. Anna pinnan kuivua täysin ennen LeatherShieldin levittämistä.

Annostele LeatherShieldia pakkauksen mukana tulevaan levitinliinaan. Levitä tasaisesti toistensa kanssa päällekkäin menevin liikkein kevyesti painaen.

Oikein annosteltuna jälkipyyhintää ei tarvita, mutta tarvittaessa kevyt jälkipyyhintä voidaan tehdä, jos LeatherShieldia on annosteltu liikaa.

Anna kuivua lämpimässä ja kuivassa paikassa vähintään neljä tuntia ennen kuin auto otetaan käyttöön tai penkeille istutaan.

Pakkaus- ja muut tiedot
Pakkauksen sisältö:

  • 1 kpl Q2 LeatherShield, 50 ml
  • 1 kpl levitinsieni
  • 6 kpl levitinliina 10 cm x 10 cm

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
LeatherShield, 100 ml

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.