Bouncer's Bead Juice Exterior Protector, 1 l

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 26,90
Maalipinnan suojatuote, ns. sumuta ja huuhtele -tyyppinen tuote

Bouncer's Bead Juice on auton ulkopinnoille tarkoitettu suojatuote, jota voi käyttää joko quick detailerin tavoin tai ns. sumuta ja huuhtele -tuotteena. Bead Juice sopii olemassaolevien vahojen ja pinnoitteiden päälle tai sitä voi käyttää täysin suojaamattomille, puhtaille pinnoille, joille se tarjoaa suojaa jopa 2-3 kuukaudeksi.

Maalipintojen lisäksi Bead Juice soveltuu muovipinnoille, laseille ja vanteille eli käytännössä sen voi levittää koko auton ulkopinnalle.

Annostelu/laimennus
Käytetään laimentamattomana.

Pikaohje
Bead Juicea voi käyttää monella tavalla:

Käyttö kuivaan pintaan QD:n tavoin: Sumuta pari painallusta joko suoraan käsiteltävälle pinnalle tai mikrokuituliinaan/-levittimeen. Levitä tasaisesti kauttaaltaan. Viimeistele pyyhkimällä puhtaalla ja kuivalla mikrokuituliinalla.

Käyttö märkään pintaan: Pese auto normaalisti ja huuhtele huolellisesti shampoopesun jälkeen. Sumuta pari painallusta Bead Juicea märkään pintaan. Käsittele pieni alue (esim. ovi tai puolikas konepelti) kerrallaan. Vältä yliannostelua. Pinnalle sumutettua tuotetta voi myös levitellä pehmeällä mikrokuitulevittimellä tai -liinalla. Älä anna tuotteen kuivua pintaan vaan huuhtele pinta saman tien huolellisesti usempaan kertaan painepesurilla ja kuivaa tavalliseen tapaan.

Pakkaus- ja muut tiedot
1 l muovipullo, kierrekorkki, irrallinen sumutinpää

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Bead Juice, 500 ml
Bead Juice, 5 l

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.