Ylläpitopesupaketti L

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 119,90 134,30 €
Kattava tuotepaketti ylläpitopesuun

Ylläpitopesupaketti L sisältää esipesuaineen, autoshampoon, pesukintaan, ämpärin varusteineen ja kuivausliinan. Tässä paketissa on valikoimamme suosituimpia ja erittäin toimivaksi todettuja, laadukkaita tuotteita.

Paketin sisältö

Bilt Hamber Auto-foam on pesuteholtaan paras vahaturvallinen vaahtoava esipesuaine.

Gyeon Q2M Bathe on luokitukseltaan ns. perusshampoo, joka liukastaa pestävän pinnan ja puhdistaa hyvin. Bathe ei jätä pinnalle lisäsuojaa tai mitään jäämiä.

Gyeon Q2M Smoothie on suosituin mikrokuituinen pesukintaamme. Smoothie istuu erinomaisesti käteen ja liukuu pinnalla kevyesti.

Gyeon Q2M Silk Dryer on huippusuosittu, erittäin imukykyinen kuivausliina, jonka erikoisominaisuuksiin kuuluu mm. liinan liukuminen pinnalla erittäinen kevyesti märkänäkin.

Kestävä ja tukeva Chemical Guys -pesuämpäri on tässä paketissa varusteltu alkuperäisellä Grit Guard -hiekanerotinritilällä sekä siihen liitettävällä Washboard-vinoritilällä, jota vasten pesukinnas on helppo pyyhkäistä puhtaaksi irtoliasta.

Millaiseen käyttöön tämä paketti sopii?

Paketin tuotteet vastaavat vaativankin pesijän ylläpitopesutarpeisiin.

Tämä paketti ei sisällä välinettä esipesuaine Auto-foamin levitykseen. Erilaisista pesutavoista ja -paikoista riippuen hyviä vaihtoehtoja ovat esim.

Tarvittaessa valitse oikean laidan valikosta sopivin vaihtoehto. HUOM! Vaahdottimen ja painesumuttimien erikoishinnat ovat voimassa ainoastaan tämän tuotepaketin yhteydessä. Jos valitset PT Foam Lancen, ilmoita painepesurin merkki ja malli erikseen ostoskorin Erityistoiveet-kentässä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.