Ylläpitopesupaketti S

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 25,90 2590 28,70 € 2870
Perustarpeet ylläpitopesuun

Ylläpitopesupaketti S sisältää autoshampoon, pesukintaan ja kuivausliinan eli perustarpeet onnistuneeseen ylläpitopesuun. Tämän setin osiksi on valittu toimivaksi todettuja tuotteita pesuvälinevalikoimamme edullisemmasta päästä.

Paketin sisältö

Sonüs Gloss Shampoo on hinta-laatusuhteeltaan hyvä shampoo, joka antaa pinnoille hiukan kiillonparannusta pesun yhteydessä.

PT mikrokuitupesukinnas on ns. nuudelipesukinnas, joka on jo iso hyppäys parempaan pesuharjojen jälkeen.

PT sininen mikrokuitukuivausliina on kuivausliinavalikoimamme edullisin vaihtoehto. Reilunkokoinen ja pinnoille hellä kuivausliina on yksi myydyimmistä liinoistamme ja yllättää monet säämiskän käytöstä luopuvat helppoudellaan.

Millaiseen käyttöön tämä paketti sopii?

Paketin tuotteet sopivat perustason ylläpitopesuun esim. niille, jotka ovat vasta aloittaneet tutustumisen parempiin aineisiin ja välineisiin tai niille, jotka eivät näe tarvetta panostaa autonpesuun enempää.

Tämä paketti ei sisällä esipesuun tarvittavia aineita ja välineitä. Jokainen autonpesu kannattaa kuitenkin ehdottomasti aloittaa esipesulla, joten alle on listattu muutamia esimerkkejä, joista voi poimia mukaan omaan budjettiin ja pesutapoihin sopivia esipesutuotteita:

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.