Auto Finesse Citrus Power Bug and Grime Remover, 1 l

Heti varastosta

Hinta: 14,90 1490
Sumutettava esipesuaine ja ulkopintojen monikäyttöpuhdistusaine

Auto Finesse Citrus Power on vahaturvallinen, sitruspohjainen esipesuaine kaikille auton ulkopinnoille. Kätevä vaihtoehto esipesuaineeksi erityisesti silloin, kun vaahdottimen käyttöön ei ole mahdollisuutta. Tehoaa hyvin itikoihin ja toimii myös ulkopintojen monikäyttöpuhdistusaineena (all purpose cleaner).

Annostelu/laimennus
Käytetään laimentamattomana.

Pikaohje
Esipesu: Sumuta Citrus Poweria kuivalle pinnalle. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Huuhtele huolellisesti painepesurilla tai vesiletkulla.

APC: Huuhtele irtolika pinnalta pois. Sumuta Citrus Poweria suoraan pinnalle. Anna vaikuttaa pari minuuttia. Tarvittaessa voit tehostaa puhdistusta mikrokuituliinalla tai brushilla kohteesta riippuen. Huuhtele huolellisesti painepesurilla tai vesiletkulla.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna tuotteen kuivua pintaan.

Pakkaus- ja muut tiedot
1 l muovipullo, sumutinpää

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Citrus Power, 5 l

Arvostele tämä tuote

02.03.2020 - Oleg

Very good product, great at removing grime and caked on dirt. Can be used together with snow foam for extra pre-wash boost.
I have used it by itself as quick contact-less "wash" in the winter to quickly remove caked on dirt/salts as intermediary between maintenance washes.
Trigger is not very good and caused finger ache after spraying on the entire car, so take your time.

28.09.2018 - Samuel

Irrottaa ötökät ja muun orgaanisen lian helposti. Ainoa miinus tulee suuttimesta, josta ainetta tulee hieman runsaasti, joten ainetta kuluu helposti aavistuksen liikaa.