TLD The Last Cut Compounding Glaze, 946 ml

Heti varastosta

Hinta: 64,90 6490
Leikkaava kiillotusaine, myös one step -kiillotukseen

TLD The Last Cut Compounding Glaze on erinomainen vaihtoehto kiillotusaineeksi, jos tavoitteena on selvitä yhdellä tuotteella koko prosessin läpi. The Last Cut Compounding Glaze leikkaa erittäin hyvin, mutta varsinkin kovemmilla lakkapinnoilla myös sen viimeistelykyky on poikkeuksellisen hyvä.

Laikkavalinnalla saadaan joustavasti säädettyä leikkaavuutta erilaisille pinnoille sopivaksi. The Last Cut Compoundig Glaze on helppo pyyhkiä pinnoilta työstön päätteeksi, eikä se sisällä fillereitä tai silikonia, vaan saavutettu lopputulos on todellinen.

Pikaohje
Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä.

Työstö epäkeskokoneella: Annostele vaahtomuovi-, villa- tai mikrokuitulaikalle 3-4 halkaisijaltaan n. 15 mm:n täplää Compounding Glazea. Painele aluksi laikkaa työstettävälle n. 50 x 50 cm alueelle kone pysäytettynä ja levitä Compounding Glaze työstettävälle alueelle kone pysäytettynä tai nopein liikkein miniminopeudella. Käytä työstön aikana epäkeskokoneella nopeutta 4-5. Työstä ainetta, kunnes se alkaa muuttua kirkkaaksi. Älä jatka työstöä aineen alkaessa kuivahtaa.

Työstö rotarykoneella: Annostele vaahtomuovi- tai villalaikalle 4-5 halkaisijaltaan n. 15 mm:n täplää Compounding Glazea. Painele aluksi laikkaa työstettävälle n. 50 x 50 cm alueelle kone pysäytettynä ja levitä Compounding Glaze työstettävälle alueelle kone pysäytettynä tai nopein liikkein miniminopeudella. Käytä työstön aikana rotarykoneella n. 1500 r/min nopeutta. Työstä ainetta, kunnes se alkaa muuttua kirkkaaksi. Älä jatka työstöä aineen alkaessa kuivahtaa.

Älä käytä kuumille pinnoille. Suojaa jäätymiseltä ja kuumilta säilytysolosuhteilta.

Pakkaus- ja muut tiedot
946 ml muovipullo, kierrekorkki annostelunokalla

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
The Last Cut Compounding Glaze, 473 ml

Arvostele tämä tuote

30.12.2019 - TelaKalle oy

Jos et ole käyttänyt niin et usko...
1.Toimii täydellisesti epäkeskolla, pakotetulla epäkeskolla ja rotaryllä.
2.Leikkaa uskomattoman hyvin.
3.Laikkaa vaihtamalla pehmeämpään se jopa viimeistelee (ei ehkä täydellisesti mustaa mutta hei) hopeinen mersu meni 1steppinä ja en kiilloittanut ja ei jäänyt harmittaan mua eikä asiakasta.
4.Tuoksu
5.Se ihana liukkaus (you know)