Uusi
  • TLD The Last Cut+, 946 ml

TLD The Last Cut+, 946 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 79,90 7990
Voimakkaasti leikkaava kiillotusaine, myös one step -kiillotukseen

TLD The Last Cut+ on erinomainen vaihtoehto kiillotusaineeksi, jos tavoitteena on selvitä yhdellä tuotteella koko prosessin läpi, mutta samalla tarvitaan hyvää naarmunpoistokykyä. The Last Cut+ leikkaa erittäin hyvin, mutta varsinkin kovemmilla lakkapinnoilla ja gelcoatilla myös sen viimeistelykyky on varsin hyvä. The Last Cut+ on leikkaavampi versio aiemmin julkaistusta The Last Cut Compounding Glazesta.

Laikkavalinnalla saadaan joustavasti säädettyä leikkaavuutta erilaisille pinnoille sopivaksi. The Last Cut+ on helppo pyyhkiä pinnoilta työstön päätteeksi, eikä se sisällä fillereitä tai silikonia, vaan saavutettu lopputulos on todellinen.

Pikaohje
Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä.

Työstö epäkeskokoneella: Annostele vaahtomuovi-, villa- tai mikrokuitulaikalle 3-4 halkaisijaltaan n. 15 mm:n täplää The Last Cut+:aa. Jos tarvitaan aggressiivisempaa leikkaavuutta, voidaan lisätä 1-2 täplää. Painele aluksi laikkaa työstettävälle n. 50 x 50 cm alueelle ja levitä The Last Cut+ kone pysäytettynä, jotta aineen pilkkotuminen ei ala ennenaikaisesti. Käytä työstön aikana epäkeskokoneella nopeutta 5-6. Työstä ainetta, kunnes se alkaa muuttua kirkkaaksi. Älä jatka työstöä aineen alkaessa kuivahtaa.

Työstö rotarykoneella: Annostele vaahtomuovi- tai villalaikalle 4-5 halkaisijaltaan n. 15 mm:n täplää The Last Cut+:aa. Jos tarvitaan aggressiivisempaa leikkaavuutta, voidaan lisätä 1-2 täplää. Painele aluksi laikkaa työstettävälle n. 50 x 50 cm alueelle ja levitä The Last Cut+ kone pysäytettynä, jotta aineen pilkkotuminen ei ala ennenaikaisesti. Käytä työstön aikana rotarykoneella n. 1500 r/min nopeutta. Työstä ainetta, kunnes se alkaa muuttua kirkkaaksi. Älä jatka työstöä aineen alkaessa kuivahtaa.

Älä käytä kuumille pinnoille. Suojaa jäätymiseltä ja kuumilta säilytysolosuhteilta.

Pakkaus- ja muut tiedot
946 ml muovipullo, kierrekorkki annostelunokalla

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
The Last Cut+, 473 ml

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.