TLD The Last Cut Compounding Glaze, 473 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 34,90
Leikkaava kiillotusaine, myös one step -kiillotukseen

TLD The Last Cut Compounding Glaze on erinomainen vaihtoehto kiillotusaineeksi, jos tavoitteena on selvitä yhdellä tuotteella koko prosessin läpi. The Last Cut Compounding Glaze leikkaa erittäin hyvin, mutta varsinkin kovemmilla lakkapinnoilla myös sen viimeistelykyky on poikkeuksellisen hyvä.

Laikkavalinnalla saadaan joustavasti säädettyä leikkaavuutta erilaisille pinnoille sopivaksi. The Last Cut Compoundig Glaze on helppo pyyhkiä pinnoilta työstön päätteeksi, eikä se sisällä fillereitä tai silikonia, vaan saavutettu lopputulos on todellinen.

Pikaohje
Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä.

Työstö epäkeskokoneella: Annostele vaahtomuovi-, villa- tai mikrokuitulaikalle 3-4 halkaisijaltaan n. 15 mm:n täplää Compounding Glazea. Painele aluksi laikkaa työstettävälle n. 50 x 50 cm alueelle kone pysäytettynä ja levitä Compounding Glaze työstettävälle alueelle kone pysäytettynä tai nopein liikkein miniminopeudella. Käytä työstön aikana epäkeskokoneella nopeutta 4-5. Työstä ainetta, kunnes se alkaa muuttua kirkkaaksi. Älä jatka työstöä aineen alkaessa kuivahtaa.

Työstö rotarykoneella: Annostele vaahtomuovi- tai villalaikalle 4-5 halkaisijaltaan n. 15 mm:n täplää Compounding Glazea. Painele aluksi laikkaa työstettävälle n. 50 x 50 cm alueelle kone pysäytettynä ja levitä Compounding Glaze työstettävälle alueelle kone pysäytettynä tai nopein liikkein miniminopeudella. Käytä työstön aikana rotarykoneella n. 1500 r/min nopeutta. Työstä ainetta, kunnes se alkaa muuttua kirkkaaksi. Älä jatka työstöä aineen alkaessa kuivahtaa.

Älä käytä kuumille pinnoille. Suojaa jäätymiseltä ja kuumilta säilytysolosuhteilta.

Pakkaus- ja muut tiedot
473 ml muovipullo, nostettava annostelukorkki

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
The Last Cut Compounding Glaze, 946 ml

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.