TLD The Final Polish, 473 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 47,90 4790
Viimeistelykiillotusaine

TLD The Final Polish on vesipohjainen viimeistelykiillotusaine. Se on hienoin TLD-kiillotusainesarjan aineista ja suunniteltu poistamaan vähäistä himmeyttä ja hologrammeja, joita on voinut jäädä leikkaavampien kiillotusvaiheiden jälkeen. Se sopii myös suhteellisten hyväkuntoisten, vain hieman kiiltoaan menettäneiden pintojen kiillotukseen ainoaksikin aineeksi. Erityisen hyvin The Final Polishin ominaisuudet pääsevät esille pehmeillä lakkapinnoilla.

TLD The Final Polish on suunniteltu koostumukseltaan mahdollisimman "kevyeksi". Siksi se ei tahraa helposti edes maalaamattomia muovi- ja kumipintoja. The Final Polishin leikkaavuutta voidaan säädellä laikkavalinnalla ja se sopii käytettäväksi vapailla epäkeskokoneilla, pakotetuilla epäkeskokoneilla ja rotarykoneilla.

Jos sarjan leikkaavammat aineet The Last Cut Compounding tai The Last Cut+ eivät tuota riittävän viimeisteltyä lopputulosta, silloin The Final Polish on oikea ratkaisu. The Final Polish on silikoniton, eikä sisällä täyteaineita (ns. fillereitä).

Pikaohje
Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Varmista, että pinta on puhdas ja kuiva. Jos pinta ei puhdistu pesuilla sileäksi, savesta pinta ennen kiillotukseen ryhtymistä.

Annostele ensin kuivalle laikalle 5-6 täplää Final Polishia. Jatkossa 3-4 täplää riittää. Jos leikkaavuutta halutaan maksimoida, 1-2 täplän verran lisäannostelua ja/tai leikkaavampaan laikkaan siirtyminen auttaa.

Levitä aine n. 60 x 60 cm alueelle ja työstä epäkeskokoneella nopeudella 4-5, kohtalaisella paineella ja hitaalla koneen liikkeellä. Ajotapaa voi muuttaa kokemuksen ja tarpeen mukaan.

Rotarykoneella käytä nopeutta 1200-1600 r/min.

The Final Polishin koostumus muuttuu kirkkaaksi nopeasti ajon edetessä, mutta sillä on silti vielä työstökykyä. Aineen kirkkaaksi muuttuminen ei siis tämän tuotteen kohdalla tarkoita automaattisesti sitä, että aine on ns. ajettu loppuun.

Pyyhi kiillotusainejäämät pehmeällä mikrokuituliinalla.

Älä käytä kuumille pinnoille.

Pakkaus- ja muut tiedot
473 ml muovipullo, annostelunokallinen kierrekorkki

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
The Final Polish, 946 ml

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.