Ylläpitopesupaketti M

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 66,90 74,60 €
Tuotepaketti esipesuun ja kinnaspesuun

Ylläpitopesupaketti M sisältää esipesuaineen, autoshampoon, pesukintaan ja kuivausliinan. Pakettiin on valittu laadukkaat ja suositut tuotteet helppoon ylläpitopesuun.

Paketin sisältö

Auto Finesse Citrus Power on käyttövalmiina sumutinpulloon pakattu tehokas, mutta vahaturvallinen esipesuaine, jonka käyttö ei vaadi vaahdotinta tai muutakaan lisävarustelua. Siksi se sopii mainiosti tähän suhteellisen kompaktiin ylläpitopesupakettiin.

Gyeon Q2M Bathe on luokitukseltaan ns. perusshampoo, joka liukastaa pestävän pinnan ja puhdistaa hyvin. Bathe ei jätä pinnalle lisäsuojaa tai mitään jäämiä.

Gyeon Q2M Smoothie on suosituin mikrokuituinen pesukintaamme. Smoothie istuu erinomaisesti käteen ja liukuu pinnalla kevyesti.

Gyeon Q2M Silk Dryer on huippusuosittu, erittäin imukykyinen kuivausliina, jonka erikoisominaisuuksiin kuuluu mm. liinan liukuminen pinnalla erittäinen kevyesti märkänäkin.

Millaiseen käyttöön tämä paketti sopii?

Paketin tuotteet soveltuvat vaativammallekin käyttäjälle auton ylläpitopesuun.

Halutessasi voit täydentää esipesutarpeistoa oikean laidan valikosta painepesuriin liitettävällä PT Foam Lance -vaahdottimella, Bilt Hamber Auto-foam -esipesuaineella tai edulliseen yhteishintaan molemmilla. HUOM! Näiden tuotteiden erikoishinnat ovat voimassa ainoastaan tämän tuotepaketin yhteydessä.

Jos valitset PT Foam Lancen, ilmoita painepesurin merkki ja malli erikseen ostoskorin Erityistoiveet-kentässä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.