The Rag Company The Gauntlet Microfiber Drying Towel, 38 cm x 60 cm

Heti varastosta

Hinta: 15,90 1590
Kompakti raitakudottu twist loop / tuuhea -hybridikuivausliina

The Rag Company The Gauntlet-kuivausliinassa on kahta erityyppistä mikrokuituneulosta: ns. twist loop- eli kierretty silmukkakuitu on erinomaisen imukykyistä ja raidoissa tämän kanssa vuorottelee hiukan pitempi ja hyvin pehmeä perinteinen mikrokuitunukka.

Tämän yhdistelmän ansiosta liina on imukykyinen ja pinnoille hellävarainen. The Gauntlet liukuu pinnalla kevyesti, mutta soveltuu hyvin myös ns. töpöttelyyn eli painelemalla kuivaamiseen.

Väriltään The Gauntlet on toiselta puolelta tummanharmaa ja toiselta vaaleamman harmaa. Eriväriset puolet auttanevat muistamaan paremmin, miten päin liinaa on jo käännellyt, taitellut ja käyttänyt.

The Gauntletin rakenne on molemmin puolin samanlainen. Käytännössä kaksi samanlaista liinaa on liitetty toisiinsa vinoneliökuvioinnin muodostavin tikkauksin.

The Gauntlet on The Rag Companyn kuivausliinavalikoiman huippua ja suosittelemme sitä erityisesti vaativille detailing-harrastajille, joille vain paras on kyllin hyvä.

The Gauntlet on saatavana myös isompana: The Gauntlet 75 cm x 90 cm

Koko ja ominaisuudet

  • koko 38 cm x 60 cm (15" x 24")
  • materiaali 70 % polyesteri, 30 % polyamidi
  • paino 900 g/m2
  • väri: toinen puoli tummanharmaa, toinen vaaleanharmaa
  • musta pehmeä mikrokuituinen reunanauha
  • ei pesuohjelappua

Pesuohje
Mikrokuituliinat voidaan pestä koneessa 60 asteessa tai käsin. Pese liinat aina ennen ensimmäistä käyttöä. Suosittelemme käyttämään erityisesti mikrokuidun pesuun tarkoitettua pesuainetta, joka puhdistaa tehokkaasti ja pitää liinat hyväkuntoisina, tuuheina ja imukykyisinä pitkään.

Kokeile liinojen pesuun jotakin seuraavista:

Arvostele tämä tuote

02.04.2024 - JoniY

Todella imukykyinen ja hellävarainen kuivausliina. Näppärä erityisesti hankalampien kohtien kuivaamisessa. Hyvä combo yhdessä isomman Gauntlet-liinan kanssa.