Innovacar X2 Fabrics & Leather Concentrate, 4,54 l

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 179,90 17990
Monikäyttöpuhdistusainetiiviste sisätiloille

Innovacar X2 Fabrics & Leather Concentrate on sisustan monikäyttöpuhdistusainetiiviste, joka nimensä mukaisesti sopii erityisesti tekstiili- ja nahkapinnoille. X2 puhdistaa tehokkaasti, mutta ei kuivata käsiteltäviä materiaaleja. Toimii hyvin myös muille auton sisustan materiaaleille, esim. muoville.

X2 Fabrics & Leather Concentraten koostumus muodostaa pinnoille samantyyppisen lipideistä muodostuvan kerroksen, joka on ihmisen iholla luonnostaan. Se tekee nahkapinnoista miellyttävän tuntuisia. X2 sisältää myös hajua poistavia ja kosteuttavia ainesosia, jotka estävät epämiellyttävien hajujen muodostumista ja säilyttävät tekstiilien ja nahan alkuperäisen tuntuman.

HUOM! Tässä 4,54 litran pakkauksessa X2 Fabrics & Leather on tiivistetyssä muodossa (=concentrate). Katso laimennusohjeet alla olevasta pikaohjeesta.

X2 Fabrics & Leatheria on saatavilla myös 500 ml:n pullossa käyttövalmiina versiona.

Pikaohje
Kevyt ylläpitosiivous: Laimenna X2 Concentrate vedellä 1:20 ja sumuta mikrokuituliinaan. Pyyhi pinnat.

Säännöllinen ylläpitopuhdistus: Imuroi irtolika pois. Laimenna X2 Concentrate vedellä 1:5 ja sumuta pinnalle. Pyyhi ensin kostealla ja sitten kuivalla mikrokuituliinalla.

Pahemmin likaantuneet pinnat: Imuroi irtolika pois. Laimenna X2 Concentrate vedellä 1:2. Sumuta pinnalle. Irrota lika työstämällä sopivalla brushilla. Pyyhi lopuksi useaan kertaan kostealla, puhtaalla mikrokuituliinalla.

Suojaa lopuksi puhdistetut pinnat tarpeen mukaan sopivalla suojatuotteella, kuten Innovacar SC2 Dressingilla tai Innovacar SC4 Tex Coatilla.

Pakkaus- ja muut tiedot
4,54 l muovikanisteri, kierrekorkki

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.