Innovacar X2 Fabrics & Leather, 500 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 18,90 1890
Monikäyttöpuhdistusaine sisätiloille

Innovacar X2 Fabrics & Leather on sisustan monikäyttöpuhdistusaine, joka nimensä mukaisesti sopii erityisesti tekstiili- ja nahkapinnoille. X2 puhdistaa tehokkaasti, mutta ei kuivata käsiteltäviä materiaaleja. Toimii hyvin myös muille auton sisustan materiaaleille, esim. muoville.

X2 Fabrics & Leatherin koostumus muodostaa pinnoille samantyyppisen lipideistä muodostuvan kerroksen, joka on ihmisen iholla luonnostaan. Se tekee nahkapinnoista miellyttävän tuntuisia. X2 sisältää myös hajua poistavia ja kosteuttavia ainesosia, jotka estävät epämiellyttävien hajujen muodostumista ja säilyttävät tekstiilien ja nahan alkuperäisen tuntuman.

X2 Fabrics & Leatheria on saatavilla myös 4,54 l:n kanisterissa tiivistettynä versiona, jota voi laimentaa enemmän ja joka on siten riittoisampaa.

Pikaohje
Säännöllinen ylläpitopuhdistus: Imuroi irtolika pois. Laimenna X2 vedellä 1:1 ja sumuta pinnalle. Pyyhi ensin kostealla ja sitten kuivalla mikrokuituliinalla.

Pahemmin likaantuneet pinnat: Imuroi irtolika pois. Sumuta X2 laimentamattomana pinnalle. Irrota lika työstämällä sopivalla brushilla. Pyyhi lopuksi useaan kertaan kostealla, puhtaalla mikrokuituliinalla.

Suojaa lopuksi puhdistetut pinnat tarpeen mukaan sopivalla suojatuotteella, kuten Innovacar SC2 Dressingilla tai Innovacar SC4 Tex Coatilla.

Pakkaus- ja muut tiedot
500 ml muovipullo, kierrekorkki, irrallinen sumutinpää

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.