Innovacar 100% Degreasing Concentrate, 4,54 l

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 132,90 13290
Monikäyttöpuhdistusainetiiviste

Innovacar 100% Degreasing Concentrate on nopeatoiminen ja tehokas yleispuhdistusainetiiviste, jolla on antistaattisia ominaisuuksia. Se sopii esim. moottoritilan, renkaiden, vanteiden, kumimattojen ja muovipintojen puhdistukseen. Sen ainutlaatuinen koostumus ilman natriumhydroksidia, fostoria, EDTA:ta (etyleenidiamiinitetraetikkahappoa), ja NTA:ta (nitrilotrietikkahappoa) tuottaa voimakkaan, mutta hellävaraisen puhdistusvaikutuksen kasviperäisten pinta-aktiivisten aineiden ansiosta.

100% Degreasing Concentrate tehoaa myös metallipartikkeleihin. Sen kolloidinen koostumus sisältää molekyylejä, joissa on hydrofobisuus ja hydrofiilisyys yhdistettynä. Tämän ansiosta sen öljyn- ja rasvanpoistokyky on erinomainen ilman aggressiivisia ainesosia.

HUOM! Tässä 4,54 litran pakkauksessa 100% Degreasing on tiivistetyssä muodossa (=concentrate). Katso laimennusohjeet alla olevasta pikaohjeesta.

100% Degreasingia on saatavilla myös 500 ml:n pullossa käyttövalmiina versiona.

Pikaohje
Moottoritilan ja renkaiden/vanteiden tehokas puhdistus: Laimenna 100% Degreasing vedellä 1:2 - 1:3. Sumuta viileille pinnoille ja anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Käytä sopivaa harjaa lian irrottamiseen. Huuhtele runsaalla vedellä vesijohtopaineella. Myös puhdistus ilman mekaanista kosketusta on mahdollista, mikäli lika ei ole pinttynyttä. Huuhtele puhdistettavat pinnat tällöin painepesurilla vaikutusajan jälkeen.

Sisätilojen kovien pintojen puhdistus: Imuroi irtolika pois. Laimenna 100% Degreasing vedellä 1:2 - 1:3. Sumuta suoraan pinnalle. Käytä pehmeäharjaksista sutia lian irrottamiseen. Pyyhi lopuksi kostealla, puhtaalla mikrokuituliinalla.

Säännöllinen puhdistus: Laimenna 100% Degreasingia vedellä 1:5 - 1:40 tekstiilipinnoille ja 1:10 - 1:20 koville pinnoille. Sumuta puhdistettavalle pinnalle. Pyyhi ensin kostealla ja sitten kuivalla mikrokuituliinalla.

Älä käytä kuumille pinnoille. Herkille pinnoille on aina suositeltavaa tehdä testi pienelle alueelle ennen laajempaa käyttöä.

Pakkaus- ja muut tiedot
4,54 ml muovikanisteri, kierrekorkki

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.