Innovacar 100% Degreasing, 500 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 10,90
Monikäyttöpuhdistusaine

Innovacar 100% Degreasing on nopeatoiminen ja tehokas yleispuhdistusaine, jolla on antistaattisia ominaisuuksia. Se sopii esim. moottoritilan, renkaiden, vanteiden, kumimattojen ja muovipintojen puhdistukseen. Sen ainutlaatuinen koostumus ilman natriumhydroksidia, fostoria, EDTA:ta (etyleenidiamiinitetraetikkahappoa), ja NTA:ta (nitrilotrietikkahappoa) tuottaa voimakkaan, mutta hellävaraisen puhdistusvaikutuksen kasviperäisten pinta-aktiivisten aineiden ansiosta.

100% Degreasing tehoaa myös metallipartikkeleihin. Sen kolloidinen koostumus sisältää molekyylejä, joissa on hydrofobisuus ja hydrofiilisyys yhdistettynä. Tämän ansiosta sen öljyn- ja rasvanpoistokyky on erinomainen ilman aggressiivisia ainesosia.

Pikaohje
Moottoritilan ja renkaiden/vanteiden tehokas puhdistus: Sumuta 100% Degreasingia viileille pinnoille ja anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Käytä sopivaa harjaa lian irrottamiseen. Huuhtele runsaalla vedellä vesijohtopaineella. Myös puhdistus ilman mekaanista kosketusta on mahdollista, mikäli lika ei ole pinttynyttä. Huuhtele puhdistettavat pinnat tällöin painepesurilla vaikutusajan jälkeen.

Sisätilojen kovien pintojen puhdistus: Imuroi irtolika pois. Sumuta 100% Degreasingia suoraan pinnalle. Käytä pehmeäharjaksista sutia lian irrottamiseen. Pyyhi lopuksi kostealla, puhtaalla mikrokuituliinalla.

Muiden pintojen säännöllinen puhdistus: Laimenna 100% Degreasingia vedellä 1:1 ja sumuta puhdistettavalle pinnalle. Pyyhi ensin kostealla ja sitten kuivalla mikrokuituliinalla.

Älä käytä kuumille pinnoille. Herkille pinnoille on aina suositeltavaa tehdä testi pienelle alueelle ennen laajempaa käyttöä.

Pakkaus- ja muut tiedot
500 ml muovipullo, kierrekorkki, irrallinen sumutinpää

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.