Detail Guardz Dirt Lock Scrub Wall System

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 22,90 2290
Ämpärin seinämille koottava lian- ja hiekanerotin, lisäosa Dirt Lockiin

Detail Guardz Dirt Lock Scrub Wall on pystymallinen hiekanerotin ämpäriin. Se on suunniteltu kiinnitettäväksi saman valmistajan pohjaritilään, Dirt Lockiin. Scrub Wallin osat kiinnittyvät toisiinsa ja pohjaritilään helposti napsauttamalla.

Scrub Walliin on helppo pyyhkäistä puhtaaksi pesukintaat, brushit jne. ilman että kättä tarvitsee työntää yhtä syvälle pesu- tai huuhteluveteen kuin pelkkää pohjaritilää käytettäessä.

Yksi Scrub Wall -setti kattaa puolikkaan ämpärin seinämät eli 180 astetta. Koko ämpärin pinnan saa peitettyä kahdella Scrub Wall -setillä.

Scrub Wall on yhteensopiva mm. näiden ämpäreiden kanssa:

  • Grit Guard -ämpäri -> Scrub Wall mahtuu paikalleen kokonaan ämpärin reunojen sisäpuolelle. HUOM! Jos ämpärissä on asennettuna Gamma Seal -kannen kaulus, on ämpäriin mahdollista asentaa vain 180 astetta kattava Scrub Wall eli yksi setti.
  • Chemical Guys -ämpärit -> Scrub Wall tulee hieman yli ämpärin yläreunasta. HUOM! Jos ämpärissä on asennettuna Gamma Seal -kannen kaulus, Scrub Wall ei mahdu paikalleen.

Tämä tuote vaatii aina parikseen Detail Guardz Dirt Lock -hiekanerottimen. Kuvassa näkyvä punainen Dirt Lock ei sisälly hintaan vaan se on hankittava erikseen.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.