Detail Guardz Dirt Lock Red

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 22,90 2290
Lian- ja hiekanerotin pesuämpäriin

Uudistunut malli, sama erinomainen toimivuus! Uudessa versiossa on entistä joustavammat jalat, mekaanisesti jalkoihin kiinnittyvät uudelleen muotoillut kumitassut ja muovimateriaali on tukevampaa ja painavampaa.

Detail Guardz Dirt Lock on tehokkain tapa pitää pesuvesi puhtaana koko autonpesun ajan. Dirt Lockin muotoilu on nerokas ja siinä yhdistyvät aiempien pohjaritilämallien parhaat ominaisuudet. Ritilämäisen yläpinnan ansiosta lika pääsee esteettä alas eikä jää erottimen pinnalle. Alempana rakenteessa olevat suppilot taas estävät likaa palaamasta takaisin ritilän yläpuolelle. Pesukintaan painaminen kohti ämpärin pohjaa saa näin aikaan pesuvettä suodattavan vaikutuksen.

Dirt Lockissa on neljä jalkaa ja jokaisessa jalassa on valmiina kumitassu, joka pitää ritilän ämpärissä paikallaan. Kumitassu liukuu jalassa ylä-alasuunnassa, joten se lukittuu aina automaattisesti sopivaan kohtaan ämpärin halkaisijan mukaan. Dirt Lock on varmuudella yhteensopiva valikoimamme Chemical Guys- ja Grit Guard -ämpäreiden kanssa.

Koko ja ominaisuudet

  • halk. 265 mm
  • korkeus 70 mm

Dirt Lock on saatavana eri väreissä:

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.