The Rag Company The Ultra Black Sponge

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 42,90 4290
Ristiinleikattu pesusieni rinseless-pesuun

The Rag Company The Ultra Black Sponge on valikoimamme toinen vaahtomuovinen pesusieni - ja luonnollisesti hyvin spesiaali tapaus tämäkin. Vaikka yleisesti ohjeistammekin välttämään sienen käyttöä autonpesussa, voidaan tietyissä erikoistapauksissa saavuttaa oikeanlaisen sienen käytöllä hyviä tuloksia.

Kun käytetään ilman huuhtelua toimivia pesuaineita (no rinse tai rinseless wash), puhdistettava pinta on ilman esipesua likaisempi kuin perinteisessä esipesu + shampookinnastelu -metodissa. Siksi pesuvälineen kyky luovuttaa lika ämpärissä olevaan huuhteluveteen on erityisen tärkeää. The Ultra Black Sponge on suunniteltu toimimaan hyvin juuri tässä tarkoituksessa.

The Ultra Black Spongen pinnat ovat molemmin puolin ristiinleikattuja. Nämä leikkaukset muodostavat runsaan määrän erillisiä pintoja, jotka irrottavat lian pinnalta sieneen mahdollisimman turvallisesti, mutta lika myös irtoaa vaivattomasti huuhteluveteen. Materiaaliltaan The Ultra Black Sponge on kestävää, pienisoluista vaahtomuovia.

The Ultra Black Sponge edustaa viimeisintä kehitystä niin vaahtomuovitekniikan kuin muotoilunkin osalta ja sitä voidaan pitää Big Red Spongen seuraajana. Uusi ergonominen muoto mahdollistaa paremman otteen ja sopivuuden kaiken kokoisiin käsiin. Lisäksi materiaali on entistä pehmeämpää ja helppohoitoisempaa. The Ultra Black Sponge sopii käytettäväksi sekä rinseless wash -pesuaineiden että perinteisten autoshampoiden kanssa.

Koko ja ominaisuudet

  • pituus kärjestä kärkeen 17 cm
  • leveys leveimmästä kohdasta 12,5 cm
  • leveys kapeimmasta kohdasta 9,5 cm
  • paksuus 7,5 cm
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.