TACSYSTEM Water Glass, 100 ml

Heti varastosta

Hinta: 19,90 1990
Sumuta ja huuhtele -tyyppinen suojatuotetiiviste

TACSYSTEM Water Glass on laimennettava sumuta ja huuhtele -tyyppinen suojatuote kaikille auton ulkopinnoille. Patentoitu alkuperäinen TACSYSTEM-koostumus lisää pinnan kiiltoa ja parantaa vedenhylkivyyttä.

Water Glassilla on helppo suojata hankalapääsyisemmätkin kohteet, kuten hyvin monipuolaiset vanteet, maskisäleiköt ym., joita on hyvin työlästä ja aikaavievää käsitellä perinteisillä vahoilla. Laimennettavana tuotteena Water Glass on edullinen käytössä. Sopii käytettäväksi ainoana suojatuotteena tai minkä tahansa kestopinnoitteen päällä lisäsuojana.

Annostelu/laimennus
1:50–1:5 (n. 2–15 %)

Pikaohje
Esipese ja pese auto normaaliin tapaan.

Laimenna Water Glass sumutinpulloon. Mitä vahvempi seos, sitä kestävämpi suoja ja nopeampi tarve huuhteluun sumutuksen jälkeen. Laimennussuhteesta riippuen tämä aika on normaalisti 10-30 sekuntia.

Mahdollisimman kestävää suojausta tavoiteltaessa tai ainoana suojatuotteena käytettäessä laimenna 80 ml Water Glassia 420 millilitraan vettä. Pinnoitteiden säännöllisessä ylläpitokäsittelyssä annostelua voidaan pienentää aina 10 millilitraan saakka samaan puolen litran kokonaistilavuuteen. Tällä puolen litran määrällä käsittelee normaalikokoisen henkilöauton jopa 10 kertaa.

Sumuta laimennettua Water Glassia pesun jälkeen märälle pinnalle, korkeintaan 2-3 paneelia kerrallaan. Älä päästä kuivumaan pinnalle. Huuhtele huolellisesti mieluiten painepesurilla.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille.

Pakkaus- ja muut tiedot
100 ml muovipullo, kierrekorkki

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Water Glass, 500 ml

Arvostele tämä tuote

23.03.2022 - TelaKalle oy

Tuote on ihan mielettömän hyvä ja riittoisa mutta aavistuksen kallis. Riittävä kesto hyvä tasainen leviäminen märkään pintaan kun huuhdellaan pois. Ja tarttuu tosiaan siihen märkään pintaan. Pientä pisaraa mistä tykkään.

18.07.2021 - Henkka M

No mutta nyt löyty tähän mennessä paras aine suihkuta&huuhtele -suojaukseen! Muutamia vastaavia aineita käyttänyt, mutta tämän kohdalla jo ensituntuma käsittelyn aikana sai aikaan sellaisen wau-efektin, etten muista aiemmin kohdanneeni! Ja se kuivaus, olipas suorastaan nautinto antaa bigboin ampua loput vesipisarat pinnoilta pesijän naureskellessa livakoille pinnoille. Ehdottomasti jatkoon omassa käytössä ja suosittelen kokeilemaan, ei voi pettyä. Kestoa jäädään tarkkailemaan