TACSYSTEM Tar Zero, 1 l

Heti varastosta

Hinta: 29,90 2990
Pienpoistoaine

TACSYSTEM Tar Zero on monikäyttöinen pien, liiman ja itikoiden irrotukseen sopiva tuote. Tar Zero on valmistettu luonnollisista sitruspohjaisista raaka-aineista ja on miellyttävän tuoksuinen käytössä.

Tar Zero huuhtoutuu helposti vedellä ja sopii käytettäväksi maalatuille pinnoille ja vanteille. Tar Zero vähentää savestuksen tarvetta ennen vahausta tai pinnoitusta.

Tar Zero on myös erittäin tehokas renkaiden kylkien puhdistamiseen. Se poistaa aiemmat suojatuotteet ja ruskeat likakerrostumat. Sumuta pinnalle, hankaa sopivalla harjalla tai mikrokuituliinalla ja huuhtele huolellisesti vedellä.

Annostelu/laimennus
Käytetään laimentamattomana.

Pikaohje
Sumuta Tar Zeroa kuivalle pinnalle ja anna vaikuttaa 1-3 minuuttia. Älä jätä tuotetta pinnalle yli kuuden minuutin ajaksi. Käytä tarvittaessa apuna mikrokuituliinaa lian irrotuksen tehostamiseksi. Huuhtele pinta huolellisesti painepesurilla.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna tuotteen kuivua pintaan. Älä käytä kangaskatoille.

Pakkaus- ja muut tiedot
1 l muovipullo, kierrekorkki, irrallinen sumutinpää

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Tar Zero, 500 ml
Tar Zero, 4 l

Arvostele tämä tuote

08.02.2022 - TelaKalle oy

Sain näyte pullon ja koko aika haikailen, että varasto tyhjenisi jotta voisi siirtyä tähän. Parasta mitä olen käyttänyt. Tehokas kuin liuotinpohjainen. Nopeeeeeeeee