TACSYSTEM Refinish Ultra, 250 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 19,90 1990
Leikkaava one step -kiillotusaine

TACSYSTEM Refinish Ultra on one step -kiillotusaine, jonka erikoisominaisuutena ovat puolikuun muotoiset hiomapartikkelit. Refinish Ultrassa yhdistyvät erinomainen leikkaavuus ja viimeistelykyky.

Refinish Ultran hiomapartikkelit ovat erittäin pieniä (2,2 µm). Nämä hiomapartikkelit tuovat alkuvaiheeseen hyvän leikkaavuuden, mutta leikkaavuus vähenee veden haihtuessa. Refinish Ultra pystyy poistamaan jopa P600 hiomapaperin jälkiä, voimakkaita pyörrejälkiä ja vesiläikkäjälkiä.

Refinish Ultra tuottaa erittäin hyvän kiillon, jota voidaan tarpeen vaatiessa parantaa erillisellä viimeistelykiillotusaineella, esim. Refinish 3:lla. Refinish Ultra on silikoniton ja siten myös body shop safe -tuote.

Ehdottomasti eniten esille nouseva Refinish Ultran ominaisuus on pölyämättömyys. Aine käytännössä häviää pinnalta muodostamatta häiritsevää pölyä. Näin ollen myös poispyyhintävaihe on ennenkokemattoman helppo.

Pikaohje
Annostele 150 mm:n kokoiseen laikkaan aluksi kuusi herneen kokoista täplää Refinish Ultraa. Levitä aine erityisesti ensimmäisen annostelun yhteydessä myös sormin laikkaan. Painele aluksi laikkaa työstettävälle n. 50 x 50 cm alueelle ja levitä Refinish Ultra pinnalle ensin kone pysäytettynä, minkä jälkeen voidaan aloittaa normaali työstö.

Pakkaus- ja muut tiedot
250 ml muovipullo, annostelunokallinen kierrekorkki

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.