TACSYSTEM Quartz Max Plus, 500 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 49,90 4990
Nestemäinen SiO2-pohjainen sealant

TACSYSTEM Quartz Max Plus on pitempään tarjolla olleen Quartz Maxin uusi, rinnakkainen versio. Se on helppokäyttöinen SiO2-pohjainen suojatuote kaikille auton ulkopinnoille. Uusi Plus-versio on kehitetty parantamaan erityisesti kiiltoa ja kestävyyttä suolaa sekä pesukemikaaleja vastaan.

Quartz Max Plus toimii maalipinnoille, vinyylille, suojakalvoille, muoveille, ikkunoille, maalaamattomille muoveille, vanteille, metallipinnoille, gelcoatille jne.

Quartz Max Plussan SiO2-pitoisuus on 5 %, minkä ansiosta se ei kovetu kuten varsinaiset kestopinnoitteet. Siksi se on turvallinen ja helppo käyttää myös aloittelijoille. Quartz Max Plus toimii sekä pinnan ainoana suojana että pinnoitteen päällä lisäsuojana.

Pinnoitteen päällä Quartz Max Plus palauttaa vedenhylkivyyttä ja pidentää pinnoitteen kestoikää. Quartz Max Plus sopii myös kuivausapuna käytettäväksi.

Quartz Max Plus tummentaa myös haalistuneita, maalaamattomia muovipintoja ja sopii siten ns. helppokäyttöiseksi pinnoiteratkaisuksi, kun halutaan hieman pidempää kestoa kuin perinteisillä muovinsuojatuotteilla saadaan, muttei kuitenkaan olla valmiita varsinaisen kestopinnoitteen vaatimaan erittäin huolelliseen käsittelyyn tai olosuhteet eivät ole siihen riittävän hyvät.

Nopeisiin viimeistelytarkoituksiin quick detailerin tapaan käytettäessä Quartz Max Plus voidaan laimentaa akkuvedellä jopa 1:3. Tällöin kesto kuitenkin luonnollisesti heikkenee laimentamattomaan tuotteeseen verrattuna.

Pikaohje
Käytä Quartz Max Plussaa vain puhtaille pinnoille.

Sumuta pari painallusta tuotetta suoraan paneelille ja levitä tasaisesti pinnalle mikrokuitulevittimellä tai -liinalla. Pyyhi välittömästi toisella mikrokuituliinalla.

Jatka käsittelyä paneeli kerrallaan tai isommilla alueilla kuten konepellillä sopivasti useammaksi alueeksi jakaen.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille.

Pakkaus- ja muut tiedot
500 ml muovipullo, kierrekorkki, irrallinen sumutinpää

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.