TACSYSTEM Quartz Magic Plus kit, 50 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 59,90 5990
Kestopinnoite vanteille ja muoviosille

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

TACSYSTEM Quartz Magic Plus on SiO2-pinnoite, joka on suunniteltu vanteille, jarrusatuloille ja maalaamattomille muovipinnoille. Quartz Magic Plus sopii erittäin hyvin myös vinyyliteipeille ja maalipinnan suojakalvoille (ppf-kalvoille).

Quartz Magic Plus palauttaa haalistuneiden muovipintojen värin tehokkaasti ja antaa niille hillityn silkkimäisen kiillon, joka vastaa hyvin uuden muovipinnan pinnanlaatua, mutta väri on kuitenkin syvempi kuin käsittelemättömällä pinnalla.

Quartz Magic Plussan SiO2-pitoisuus on 60 % ja sen muussa koostumuksessa on painotettu erityisesti hyvää tarttuvuutta pinnoille, joiden lämpötila vaihtelee voimakkaasti tai joilla pinnoitteelta vaaditaan jonkin verran joustavuutta.

Valmistajan määrittämä kesto 1-2 vuotta. Kahta kerrosta suositellaan, jos tavoitteena on mahdollisimman pitkäkestoinen suojaus.

Testattu riittoisuus: Neljälle 9 x 20" vanteelle n. 10 ml / kerros.

Pikaohje
Varmista, että pinta on täysin puhdas ja kuiva ennen pinnoitteen levittämistä. Tee tarpeen mukaan liuotinpesu, raudanpoisto, pienpoisto, shampoopesu ja viimeistelypuhdistus.

Tee pinnoitus vain hyvin valaistuissa ja lämpimissä sisätiloissa.

Ravista pulloa ja annostele aluksi kuivaan levitinliinaan n. 20 tippaa pinnoitetta 50 x 50 cm aluetta varten. Jatkossa riittää 8-10 tippaa em. kokoiselle alueelle. Käytä isommilla suorilla pinnoilla levitinliinan tukena levitinblokkia ja kääräise liina blokin pehmustetun puolen ympärille. Vanteiden etupuolella ja muilla enemmän muotoja omaavilla pinnoilla on parempi käyttää pelkkää levitinliinaa.

Levitä pinnoite käsiteltävälle pinnalle ristikkäisin liikkein eli käy alue läpi ensin edestakaisilla liikkeillä oikealta vasemmalle ja sen jälkeen alhaalta ylös.

Anna pinnoitteen asettua 1-2 minuuttia ja pyyhi sen jälkeen ylimääräinen pinnoite pois joko mukana tulevalla liinalla tai muulla laadukkaalla lyhytnukkaisella mikrokuituliinalla. Älä anna pinnoitteen kovettua pintaan ennen liinapyyhintää. Mitä lämpimämpää ja kosteampaa käsittelypaikan ilma on, sitä nopeammin poispyyhintä tulee tehdä.

Jatka pinnoitteen levittämistä hieman päällekkäin aiemman alueen kanssa. Varmista aina poispyyhintää tehdessäsi, ettei pinnoitteeseen jää paksumpia kohtia, ns. high spotteja. Niitä jää helpoimmin levittimen suunnanmuutoskohtiin. High spottien poisto onnistuu olosuhteista riippuen vielä yleensä n. 5 minuutin kuluttua painetta lisäämällä.

Jos high spotit havaitaan myöhemmin, ne saadaan poistettua vielä tunnin kuluessa lisäämällä tuoretta pinnoitetta ongelmakohtaan ja tekemällä poispyyhintä välittömästi. Pinnoitteen kovettumisen edettyä pidemmälle em. tapa ei enää toimi, vaan korjaus on tehtävä kiillotusaineella joko käsin tai koneellisesti ja uudelleen pinnoittamalla.

Jos pinnoitetta asennetaan kaksi kerrosta, tulee kerrosten välillä pitää vähintään 4 tunnin tauko.

Käytä nitriilisuojakäsineitä tuotetta levittäessäsi. Hengityssuojaimen käyttöä suositellaan.

Älä päästä pinnoitettua kohdetta kastumaan 24 tuntiin. Anna pinnoitteen kovettua 7 vuorokautta ennen ensimmäistä pesua.

Älä käytä levitinliinoja ja poispyyhinnässä käytettyjä liinoja uudelleen, koska Quartz Magic Plus kovettuu niihin.

Pakkaus- ja muut tiedot
50 ml lasipullo, kierrekorkki

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.