TACSYSTEM Quartz Easy, 100 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta

Hinta: 99,90 9990
Helppokäyttöinen SiO2-pohjainen pinnoite

TACSYSTEM Quartz Easy on valmistajansa toinen täydennys pitkään markkinoilla olleen "kevytpinnoitteen", Moon Lightin, ja varsinaisen kestopinnoitesarjan väliin. Quartz Easy sisältää lähes 50 % enemmän SiO2:ta kuin Moon Light. Siksi levitystapakin vaihtuu sumutinpäästä levitinpalikkaan ja suede-liinoihin.

Pinnan liukkaudeltaan Quartz Easy on Moon Lightia parempi. Quartz Easy voidaan kerrostaa 2-4 tunnin kuluttua ensimmäisen kerroksen levittämisestä.

Quartz Easy sopii maalatuille ja lakatuille pinnoille, maalaamattomille muoveille, vanteille, PPF:lle, vinyylikalvoille (myös matta- ja satiinipintaisille) ja metallipinnoille sekä ikkunoille tuulilasia lukuunottamatta.

Kahden uuden pinnoitetuotteen välisen vertailun helpottamiseksi:

  • Quartz Easyssa painotetaan kestoa ja hydrofobisuutta
  • Quartz Guardissa painotetaan pinnan liukkautta ja itsepuhdistuvuutta

Pikaohje
Varmista pinnan puhtaus. Tutustu perusteellisen puhdistuksen ohjeeseemme. Käsiteltävän pinnan tulee olla täysin puhdas ja kuiva.

Annostele muutama tippa Quartz Easya levitinblokin ympärille kääräistyyn suede-liinaan ja levitä pinnalle. Käsittele korkeintaan yksi paneeli kerrallaan.

Maksimi poispyyhintäaika (ns. flash time) riippuu olosuhteista, mutta on korkeintaan viisi minuuttia. Poispyyhintä voidaan tehdä yleensä myös välittömästi levityksen jälkeen. Pyyhi ylimääräinen tuote pois puhtaalla mikrokuituliinalla. Älä käytä liinoja uudelleen myöhemmin, koska pinnoite kovettuu niihin.

Käytä nitriilisuojakäsineitä tuotetta levittäessäsi. Hengityssuojaimen käyttöä suositellaan.

Älä pese autoa neljään vuorokauteen pinnoitteen levittämisestä.

Pakkaus- ja muut tiedot
100 ml lasipullo, kierrekorkki

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.