TACSYSTEM Mystic Water Repellent, 1 l

Heti varastosta

Hinta: 42,90 4290
Suojaa jättävä kinnastelushampoo

TACSYSTEM Mystic Water Repellent on pinnoille hydrofobisuutta ja suojaa antava kinnastelushampoo, joka lisää myös pinnan kiiltoa ja liukkautta. Yhdellä työvaiheella saadaan siis hoidettua sekä pesu että myös noin kuukauden kestävä suojaus.

Mystic Water Repellent on pH:ltaan neutraali ja vahaturvallinen sekä pinnoitteiden kanssa täysin yhteensopiva. Mystic Water Repellent on tavallaan yhdistelmä Mystic Bubble -shampoosta ja Water Glass -spray & rinse -tuotteesta.

Annostelu/laimennus
20-30 ml 10 litraan vettä ämpäriin tai 1:5–1:10 vaahdottimen pulloon

Pikaohje
Esipese auto normaaliin tapaan.

Ravista pulloa. Laimenna ohjeen mukaan. Pese pinta laadukkaalla pesukintaalla. Anna vaikuttaa hetkinen ennen huuhtelua, älä kuitenkaan anna kuivua pintaan. Käsittele korkeintaan muutama paneeli kerrallaan. Huuhtele lopuksi huolellisesti vesijohtopaineella.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille.

Tämä tuote korvaa suoraan valikoimastamme poistuneen Gyeon Bathe+ -shampoon.

Pakkaus- ja muut tiedot
1 l muovipullo, kierrekorkki

Muut saatavilla olevat pakkauskoot:
Mystic Water Repellent, 500 ml
Mystic Water Repellent, 4 l

Arvostele tämä tuote

25.11.2022 - Sami

Oikein toimiva tuote. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen seuraavaan pesuun oli reilu kuukausi väliä ja edelleen pinta hylki hyvin (auto katoksessa eikä ihan hirveitä kilometrejä tosin). Ei mahda mitään esimerkiksi kylkien alaosille, jotka tuppaa antautumaan auton pinnoista ensimmäisenä ja kaipaisivat jo muutenkin kiillotusta.

Todella hyvä ja syvä kiilto, joka tuo auton tummaan metalliharmaaseen väriin syvyyttä.