TACSYSTEM Moon Light, 250 ml

Heti varastosta

Hinta: 49,90 4990
Helppokäyttöinen SiO2-pohjainen pinnoite

TACSYSTEM Moon Light on kestopinnoite, jonka kehittämisessä helppokäyttöisyys on ollut johtoajatuksena. Tavoite onkin saavutettu erittäin hyvin, sillä Moon Light yhdistää keston aloittelijankin käyttöön sopivaan helppouteen. Moon Light on kuitenkin oikea kovettuva kestopinnoitetyyppinen tuote, joten se vaatii enemmän huolellisuutta työskentelyssä kuin perinteiset vahat.

Moon Light tarjoaa kestopinnoitteiden edut, kuten hankauksen ja liuottimien keston, helpon käytön ja n. 9 kuukauden suojauksen. Moon Light parantaa kiiltoa ja toimii sekä pinnan ainoana suojana että muun pinnoitteen päällä lisäsuojana. Pinnoitteen päällä käytettynä Moon Light palauttaa vedenhylkivyyttä ja pidentää kestoikää.

Pikaohje
Käsiteltävän pinnan tulee olla täysin puhdas ja kuiva.

Sumuta Moon Lightia 2-3 painallusta mikrokuitulevittimeen tai -liinaan ja levitä pinnalle. Älä sumuta Moon Lightia suoraan pinnalle. Käsittele korkeintaan yksi paneeli kerrallaan. Anna asettua korkeintaan minuutin ajan ja pyyhi ylimääräinen tuote pois puhtaalla mikrokuituliinalla.

Käytä nitriilisuojakäsineitä tuotetta levittäessäsi. Hengityssuojaimen käyttöä suositellaan.

Älä päästä pinnoitettua kohdetta kastumaan kahteen tuntiin. Älä käytä liinoja uudelleen, koska Moon Light kovettuu niihin.

Pakkaus- ja muut tiedot
250 ml muovipullo, kierrekorkki, irrallinen sumutinpää

Arvostele tämä tuote

09.10.2021 - Baba

Erittäin hieno tuote sellaiselle, ketä ei halua kestopinnoitetta, mutta kuitenkin jotain "vahaa parempaa". Yllättävän helppo levittää ja erittäin helppo korjata, jos on tullut huonosti pyyhkittyä. Kestää todella hyvin ja pienellä ylläpidolla varmasti sen 9kk. Iso Peukku!

09.05.2021 - Jani

Hyvä ensivaikutelma Moonlightista. Suihkutus vaahtomuovilevittimelle ja levitys pintaan. Levitysvaiheessa tuntuu jostain syystä paksuhkolta, joka muistuttaa hiukan Gtechniq CSL:ää?
Flashaa varsin hyvin pinnalta, kun huolellisesti levittää ja helppo pyyhkiä ne vähät mitä jää pintaan. Kestosta en osaa vielä sanoa, mutta pääsen vierestä sitä seuraamaan. Täytyy yrittää muistaa laittaa tänne päivitystä keston suhteen.

24.03.2021 - RiihiDetailing

Keston puolesta ei vielä tietoa mutta työstö helppoa myös kokenemattomalle. Vinkki: Suihki levittimeen niin että olet poispäin autosta sillä sumu mitä et huomaa buffata pois jos olet suihkinut autoon päin kovettuu pisaroina pintaan ja vaatii hyvin todennäköisesti myllytyksen! Purkki riittää arviolta 10-15 keskikokoiseeen autoon eli varsin halpa suoja, etenkin laatuunsa nähden

27.11.2020 - Sm81

Erittäin helppokäyttöinen ja hienon pinnan taakse jättävä ”kevyt pinnoite”. Jättää lasimaisen kiillon joka näytti valkoisessa metallinhohto pinnassa erinomaiselta! Puuttuva tähti koska kestosta ei vielä kokemuksia.