Shampoon valinta

Shampoita löytyy valikoimastamme jokaiseen mieltymykseen ja käyttötarkoitukseen. Valinnan helpottamiseksi olemme jakaneet shampoot muutamaan ryhmään sen mukaan, ovatko ne pelkästään puhdistavia vai onko niissä myös kiiltoa parantavia tai pintaa suojaavia ominaisuuksia. Kaikki tässä luetellut shampoot ovat vahaturvallisia oikein laimennettuina.

Perusshampoot

Perusshampoon pääasiallinen tehtävä on puhdistaa pinta tehokkaasti ja vahaturvallisesti. Nämä shampoot eivät jätä pinnalle vahaa tai synteettistä suojaa, eivätkä ne sisällä kiiltoa lisääviä ominaisuuksia. Sen vuoksi perusshampoot soveltuvat ylläpitopesujen lisäksi erinomaisesti myös maalipinnan perusteellisen puhdistuksen shampoopesuvaiheessa käytettäväksi.

Kiiltoa lisäävät shampoot

Kiiltoa lisäävät shampoot eivät jätä pinnalle vahaa tai synteettistä suojaa tai niiden suojavaikutus on vain vähäinen, mutta sen sijaan niissä on ainesosia, jotka parantavat pinnan kiiltoa (ns. gloss enhancers).

Suojausta ylläpitävät shampoot

Pinnan suojausta ylläpitävät shampoot jättävät pinnalle pesun yhteydessä jonkin verran vahaa tai synteettistä suojaa. Ne toimivat parhaiten sellaisen pinnan ylläpidossa, joka on käsitelty aiemmin jollakin varsinaisella suojatuotteella (vahalla/sealantilla/pinnoitteella).

Suojaavat shampoot

Suojaavien shampoiden voi jossain määrin ajatella toimivan säännöllisesti käytettynä jopa pinnan ainoana suojana, jollei ole aikaa tai mahdollisuutta käyttää varsinaisia suojatuotteita (vahaa/sealantia/pinnoitetta) mutta parhaimmillaan ne ovat suojausta tehokkaasti ylläpitävinä tuotteina.

Mattapintojen erikoisshampoot

Mattapintojen puhdistukseen on tarjolla erikoistuotteita, joiden suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota siihen, että pinnan kiilto ei lisäänny vaan mattapinta säilyy mattana.

Ota yhteyttä info@autonhoitokauppa.fi tai 044 585 4557, kun tarvitset lisätietoa.

© Autonhoitokauppa 2018